Στην Super League οριστικά θα αγωνίζεται η Βέροια, καθώς για τρίτη φορά δικαιώνεται αναφορικά με την υπόθεση του περιβόητου αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013. Ο Λεβαδειακός, που είχε έννομο συμφέρον γιατί επεδίωκε να πάρει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία, άσκησε έφεση, αλλά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων δεν δικαίωσε τους Βοιωτούς. Η προσφυγή τους απορρίφθηκε και έτσι αυτοί προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Βέροια.Ούτε αυτή η κίνηση απέδωσε καρπούς και έτσι η Βέροια, η ομάδα Α στην κλήρωση, μένει οριστικά και αμετάκλητα στη Super League.

Η ανακοίνωση: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
1.Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).
2. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top