Δείτε τι είπε ο συνεργάτης του προπονητή των Χανίων, Κώστας Βερναδάκης, που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Χανιά-ΑΕΛ, μαζί με τον ποδοσφαιριστή των Χανίων, Βασίλη Ιωαννίδη.
Αναλυτικά ο Κώστας Βερναδάκης: 
«Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο κ. Λυρώνης λυπάται που δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ. Σε όλο το παιχνίδι ήταν στον πάγκο με υψηλό πυρετό, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει και γι’ αυτό το λόγο είμαι εγώ εδώ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει μπάτζετ περίπου 2.000.000 ευρώ. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να σταματήσουμε τα ατού αυτής της ομάδας. Τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί το κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό και όχι μόνο αυτό, θεωρώ ότι στο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο ακόμα κι όταν δεν είχαμε τη μπάλα στην κατοχή μας, αλλά κι όταν είχαμε τη μπάλα. Αυτό που μας μένει, είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο έχασε κι η Λάρισα δυο κλασικές ευκαιρίες, αλλά αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Εμείς αυτό που κρατάμε, είναι η πολύ καλή εικόνα των παιδιών. Το "Χ" είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες και συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Τις τελευταίες 10 μέρες έχουμε παίξει 4 παιχνίδια εκ των οποίων τα 2 με τον Ολυμπιακό. Ο βαθμός δυσκολίας και καταπόνησης των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλος και σήμερα, παρά την κούραση, τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Αναλυτικά ο Βασίλης Ιωαννίδης
«Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Καταφέραμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας και να βγούμε πολλές φορές μπροστά για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς. Ημασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως όπως έχουμε μάθει, αν δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις. Πήραμε ένα βαθμό, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι αλλά τι να κάνουμε… Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»...

Για το αν το χειροκρότημα στο τέλος από τον κόσμο τους δίνει δύναμη: 
«Εννοείται, σίγουρα. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς θα δίνουμε το 100% ή το… 1000% για τον κόσμο και για την ομάδα».

Για τον ίδιο και την εμφάνισή του: 
«Τι να πω… Η ομάδα να κερδίζει και όλα τ’ άλλα καλά. Άμα κερδίζει η ομάδα είμαστε κι εμείς καλά, αυτό είναι το σωστό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top