Μήνυμα για την διαιτησία που θεωρεί ότι αδικεί την ΑΕΛ έστειλε μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα Ελευθερία, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Επτά πέναλτι σε τρεις αναμετρήσεις δεν έχει πάρει η ομάδα της ΑΕΛ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μέσω των δηλώσεων του πέταξε το… μπαλάκι στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ τονίζοντας πως, αμφότερες, πρέπει να ασχοληθούν διεξοδικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Τέλος αναφέρθηκε και στην εσωτερική αλλαγή στους αρχηγούς της ΑΕΛ με τον πρόεδρο των «βυσσινί» να εξηγεί τους λόγους που συνέβη.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για το θέμα της διαιτησίας: 
«Δεν θέλω να βγάλω ανακοίνωση αλλά η ΕΠΟ, η ΚΕΔ και οι αρμόδιοι εισαγγελείς πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας στη Β' Εθνική κατηγορία. Δεν μπορεί σε ορισμένες ομάδες να δίνονται αφειδώς πέναλτι και σε μας στα τρία τελευταία παιχνίδια να μας έχουν στερήσει επτά. Τα βίντεο των αγώνων είναι στη διάθεσή τους».

Για το θέμα της αλλαγής των αρχηγών: 
«Είναι απόφαση της διοικήσεως. Ο Ουρτάδο είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας γιατί είναι ο φυσικός της ηγέτης, ακολουθεί ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς γιατί επί τέσσερα χρόνια έπαιζε και ήταν αρχηγός στον Εργοτέλη και έχει μεγάλη εμπειρία, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος γιατί είναι ο παλαιότερος παίκτης της ΑΕΛ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, γιατί είναι σπουδαίος παίκτης και φυσικά Λαρισαίος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top