Η ΑΕΛ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την αθλήτρια της ομάδας, Αντωνία Βοϊκλή για την πολύτιμη προσφορά της στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα και της εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια. Πρόκειται για μία αθλήτρια που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει. Εργατική, χαμηλών τόνων, σπουδαίος χαρακτήρας, υπόδειγμα αθλητή. Το παιχνίδι με τις Βασίλισσες Θράκης ήταν το τελευταίο της Αντωνίας με την φανέλα της ΑΕΛ, μιας και η νεαρή αθλήτρια θα συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.
Για την συνέχεια η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στο στάδιο Αλκαζάρ, την ομάδα του Μαγνησιακού, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου.
Στα μεταγραφικά η ΑΕΛ εξετάζει 1-2 περιπτώσεις παικτριών, όμως δεν πρόκειται να γίνουν ιδιαίτερες κινήσεις τώρα τον Γενάρη από τη στιγμή που η ομάδα έχει ήδη πετύχει τους στόχους της και μάλιστα με το παραπάνω. Επίσης ήδη το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες με πολλές και καλές αθλήτριες σε όλες τις γραμμές και επιπλέον υπάρχουν και οι κοπέλες της Ακαδημίας που αναμένεται να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Τέλος ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ ότι από σήμερα κυκλοφορούν οι κάρτες εισόδου στο γήπεδο, για τον δεύτερο γύρο.
Οι κάρτες που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για την ομάδα της ΑΕΛ θα κοστίζουν 10€ και περιλαμβάνουν όλα τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, συν την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου αλλά και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες από τα γραφεία της ομάδας στο Στάδιο Αλκαζάρ κάτω από τη Θύρα-3, καθημερινά 4 με 7.

Νίκη και για τις «μικρές»
Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τα κοριτσάκια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ, τα οποία νίκησαν και αυτήν την αγωνιστική.
Το Σάββατο το πρωί αντιμετώπισαν την ομάδα της Ανθούπολης - την μοναδική αήττητη του ομίλου - μέσα στο Athletic Hall και κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε η Ναταλία Στυμονιάρη.

Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top