Η διοίκηση του Γ.Σ.Λ. αφού έλαβε γνώση της ανακοίνωσης του τμήματος μπάσκετ της ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. δηλώνει ξεκάθαρα:
1. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι παρευρέθηκαν 2.000 φίλαθλοι στο κλειστό της Νεάπολης, παρουσία γονέων, παιδιών, cheerleaders και μασκότ σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα
2. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που κανένα μέλος του πάγκου μας δεν δέχτηκε παρατήρηση ή τεχνική ποινή κατά τη διάρκεια του αγώνα διατηρώντας άψογη συμπεριφορά
3. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μερίδα μεμονωμένων φιλάθλων έβριζε την ομάδα μας
4. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη ότι μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Α.Ε.Λ. κ. Παπαδόπουλος απέφυγε επιδεικτικά να χαιρετήσει τον προπονητή μας.
5. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα μας ενώ χειροκρότησε τους αντιπάλους, ο προπονητής της Α.Ε.Λ. κ. Παπαδόπουλος με χειρονομίες και θεατρινισμούς και με το ζόρι παρότρυνε τους αθλητές του να χαιρετήσουν όλους αυτούς που έβριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα πυροδοτώντας το κλίμα.
6. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που μετά την πυροδότηση από τον κ. Παπαδόπουλο οι ίδιοι “φίλαθλοι” έβριζαν και έφτυναν τους παίχτες μας κατά την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια.
7. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που αθλητής της Α.Ε.Λ. έφυγε κλωτσώντας και διαλύοντας διαφημιστικές πινακίδες πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο το κλίμα (τουλάχιστον αυτός απολογήθηκε ζητώντας συγγνώμη).
8. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη γιατί όταν σε ερώτηση στον προαίτιο των επεισοδίων κ. Παπαδόπουλο, “Για ποιο λόγο γίνανε όλα αυτά” εμφανίστηκε αυτόκλητος υπερασπιστής ο γιατρός της Α.Ε.Λ. βρίζοντας και απωθώντας.
9. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τις μπασκετικές χειρονομίες του “επιστήμονα” κ. Σαίνη σε κοινή θέα των φιλάθλων.
10. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που αναδημιουργήθηκε ένας σύλλογος με αγωνιστικό τμήμα, οργάνωση, γραφεία, υποδομές.
11. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που η οικονομική συνέπεια της διοίκησης μας έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά.
12. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που η οικονομική κατάσταση του σωματείου μας στηρίζεται αποκλειστικά στο χορηγικό μας πρόγραμμα και στους ιδίους πόρους.
13. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που δεν καλύπτεται πίσω από αελοφροσύνη και αελόμετρα.
14. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που δεν μεταφέρει στη φίλαθλη κοινή γνώμη, τους ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς με τους οποίους στόλισε ο Γ.Γ. της ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. την μερίδα των φιλάθλων τους, που προκάλεσαν τα επεισόδια.
15. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για ότι άλλο επιθυμεί και θέλει η Διοικούσα Επιτροπή της ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ.
Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα…
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top