Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Δημήτρης Σπανός
«Είχαμε να παίξουμε με μια ομάδα που είναι εν δυνάμει Σούπερ Λίγκ. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μία ομάδα που θα έπρεπε εμείς να αντιπαρέλθουμε όλα τα μείον και να τα κάνουμε συν. Ένα βασικό κομμάτι που μας έλειπε την προηγούμενη βδομάδα ήταν η δύναμη και η αποφασιστικότητα που δεν δείξαμε στην Ελευσίνα παρόλο που ήμασταν καλύτεροι, παρόλο που χάσαμε ευκαιρίες. Έτσι λοιπόν προσπαθήσαμε να παίξουμε ψηλά τον αντίπαλο και να μην τον αφήσουμε να κυκλοφορήσει, να κόψουμε την ανάπτυξη του. Να μπορέσουμε να πιέσουμε και να βγούμε από μία συγκεκριμένη πλευρά και κάθετα κάτι που έγινε. Δημιουργήθηκαν ρήγματα χάθηκαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι από τύχη δεν προηγηθήκαμε. Όμως στο ποδόσφαιρο αυτό είναι. Συνεχίσαμε με την ίδια επιμονή, με το ίδιο πάθος, με την ίδια θέληση και τελικά πήραμε μία σπουδαία νίκη για μας η οποία όμως εκτός από ψυχολογικά δεν μπορεί να μας δώσει τίποτα άλλο.
Για να πούμε ότι κάναμε κάτι πρέπει να κάνουμε σερί νικών. Άρα λοιπόν δεν πανηγυρίζουμε, δεν ψάχνουμε κάτι, εμείς πάμε να αμφισβητήσουμε τη βαθμολογική θέση των άλλων ομάδων. Ένα -ένα τα παιχνίδια αρχής γενομένης από το Σάββατο στο Αίγιο. Από κει και πέρα συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για την πολύ καλή ομάδα που έχει. Και εμείς από την πλευρά μας πάμε να συνεχίσουμε αυτό που χτίζεται τώρα ένα μήνα».
Όσον αφορά για το αν έμειναν για αγωνιστικούς λόγους εκτός ομάδας οι Τζόκιτς και Νεόφυτος ο τεχνικός της Λαμίας συμπλήρωσε
«Χωρίς να θέλω να θίξω την προσωπικότητα των παιδιών και την αγωνιστική τους αξία νομίζω ότι σε αυτή την κατηγορία πρέπει να παίζουν παιδιά τα οποία το θέλουν πολύ και που έχουν στόχους, έχουν πιστεύω, έχουν θέληση και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Το ίδιο ισχύει για αυτούς, το ίδιο ισχύει και σήμερα για αυτούς που έπαιζαν. Κάποια στιγμή μπορεί και αυτοί να μη μου δείξουν τα στοιχεία που θέλω. Άρα λοιπόν είναι για τακτικούς λόγους και τίποτα παραπάνω. Εγώ έχω ένα μήνα εδώ, νομίζω ότι ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Μπορεί να παίξει και άλλου είδους ποδόσφαιρο, μπορεί να παίξει την μπάλα κάτω μπορεί να κυκλοφορήσει, να έχει πλήρη κυριαρχία. Νομίζω όμως ότι θα το κάνουμε κάποια στιγμή. Η εικόνα της ομάδας μου δεν θέλω να είναι αυτή θέλω να είναι καλύτερη. Να ξέρετε όμως ότι το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή...».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top