«Η ΑΕΛ έχει όλα τα εφόδια για να επιστρέψει στην Superleague και μάλιστα ως πρώτη» ανέφερε για το νέο του… εγχείρημα στον πάγκο των βυσσινί, ο Σάκης Τσιώλης, όπου παραδέχθηκε πως αν δεν ήταν το «ιδιαίτερο» δέσιμο που έχει με τον σύλλογο, τότε δεν θα πήγαινε στη Football League.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης για την ΑΕΛ: 
«Η μέχρι τώρα πορεία έδειξε πως υπάρχει ποιότητα, οργάνωση και έχει τη δυνατότητα η ΑΕΛ να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα ως πρώτη. Αν δεν τελειώσει κάτι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Χρειάζεται πάντα να είσαι σε εγρήγορση. Η ομάδα είναι δομημένη, καλά βαθμολογικά, αλλά βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Προσπαθώ αν μη τι άλλο, όσο μπορώ περισσότερο, να φτιάξω την ψυχολογία των παικτών, να γνωρίσω το υλικό και να διορθώσω ό,τι επιβάλλεται. Θα ακολουθήσουμε την πατέντα πάνω στην οποία είναι δομημένη η ΑΕΛ».
«Δεν θα ερχόμουν στη Football League αν δεν ήταν η ΑΕΛ. Είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος για μένα, γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω. Είναι περίεργο το πρωτάθλημα, υπάρχει ακόμα δρόμος κι ενδεχομένως να μπει… σφήνα κάποιος σε εμάς, τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα. Είναι δυνατοί αντίπαλοι, πρέπει να υπολογίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δούμε στο τέλος πού θα είμαστε».

Για το θέμα Ναγιάρ που είχε προκύψει στην ΑΕΛ επί Ντόστανιτς:
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ο Ναγιάρ ήταν στα αποδυτήρια, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και προπονείτο κανονικά. Πιστεύω πως υπήρχαν τα αρνητικά αποτελέσματα, κάποιες κακές εμφανίσεις, αυτά… βάρυναν το κλίμα και έφεραν στην επιφάνεια κι άλλα θέματα. Υπολογίζεται κανονικά, όπως όλοι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ναγιάρ και με κανέναν ποδοσφαιριστή». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top