Σκοπός της "ανακοίνωσης" μας στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να διαφυλάξουμε πρώτα την ομάδα του σήμερα, που την αγαπάμε βαθιά, όπως και οι περισσότεροι φίλαθλοι μας, αλλά και να προστατέψουμε την ιστορία της μιας και είμαστε κομμάτια της όπως και όλοι εσείς.
Η πρόσφατη συνέντευξη που αφορούσε το διαζύγιο με τον κ. Τσιώλη, που κατα την γνώμη μας ήταν άκαιρη, άστοχη, αντιεπαγγελματική και διχαστική - μιας και δεν αφορά κανέναν υγιή φίλαθλο σ ένα διαζύγιο ποιος φταίει περισσότερο - έγινε αναφορά με στοιχεία που θίγουν και την ομάδα μας, αλλά και το σύνολο των βετεράνων ποδοσφαιριστών σαν προσωπικότητες.
Αλήθεια πόσο γρήγορα ξεχάστηκαν οι πομπώδεις δηλώσεις περι στρατάρχη Σάκη Τσιώλη (σερ Φεργκιουσόν) που στα επόμενα 10 χρόνια θα χτίζανε την ΑΕΛ του μέλλοντος?
Ένα ρόλο που έχουμε σαν δημότες αυτής της πόλης, ειναι ο ρόλος του θεματοφύλακα της ΑΕΛ -μιας και την υπηρετήσαμε- και την προστασία της αξίας της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Γι αυτό λοιπόν δεν δεχόμαστε τους όρους "μικρή ομάδα" , "ανύπαρκτη", τυχαία άνοδο στην football league και άλλα που προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητα μας σαν άτομα και το παρελθόν της ομάδας μας σαν αθλητές της.
Τιμούμε κάθε εναν ξεχωριστά που μόχθησαν για το μεγαλείο αυτής της ομάδας, με τα λάθη τους και τις επιτυχίες τους, δεν τους κρίνουμε με γνώμονα το ατομικό συμφέρον μα το ομαδικό και γνωρίζουμε καλύτερα απο τον καθένα την σημαντικότητα της διαδρομής τους.
Δεν θα αναλύσουμε παράγραφο-παράγραφο την συνέντευξη του κ. Κούγια, απλά θέλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια του "κατήφορου¨" μέχρι την ανάσταση την φετινή, τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν ειναι πολλά αλλά και μερικά ειναι τα ίδια. Δηλαδή ο κ. Λιόντος , ο κ. Κατσάρας, ο κ. Μάρκου, ο κ. Ντελόπουλος που διέτελεσαν μέλη και των αποτυχημένων -σύμφωνα με τα λεγόμενα- διοικήσεων ειναι στο απυρόβλητο και ο κ. Παραφέστας, ο κ. Ζιώγας, ο κ. Κολομητρούσης ο κ. Αλεξούλης ο κ. Μιχαήλ ειναι το τοξικό περιβάλλον?
Θα θέλαμε με την μικρή αυτή τοποθέτηση μας αγαπητέ Αλέξη να σας θυμίσουμε την καλή μας σχέση και τον αλληλοσεβασμό που αναπτύξαμε την περυσινή χρονιά, την αμέριστη βοήθεια του συνόλου του συλλόγου μας,που δεν είχε άλλη αιτία και σκοπό παρά την επανατοποθέτηση της ΑΕΛ στον θρόνο της.
Επειδή λοιπόν θεωρούμε οτι η διαδρομή που μας εξιτάρει ξεκινά τώρα - χωρίς να θέλουμε να συρρικνώσουμε τον άθλο σας που χαρήκαμε και γιορτάσαμε πλάι σας- θεωρούμε ως ατυχή την αναδρομή σας σε παλιές περιόδους και παραμένουμε στρατιώτες στο πλευρό σας, όπως και σε οποιοδήποτε που κρίνουμε οτι προσθέτει πόντους στο ανάστημα της ομάδας μας.
Χαιρετίζουμε την έλευση του νέου προπονητή κ. Αναστασιάδη και καλούμε τον κόσμο να τον αγκαλιάσει και να τον στηρίξει, ώστε να του δοθούν τα εφόδια να δουλέψει απερίσπαστα για το μεγαλείο της ΑΕΛ μας.
Η ΑΕΛ ειναι ερωτεύσιμη απο πολλούς φιλάθλους στο πανελλήνιο , δίνει αίγλη και δόξα σε όποιους απασχολούνται μαζί της, ας είμαστε λοιπόν δίκαιοι απέναντί της με την ανταπόδοση όσων της αναλογούν......
Το Δ.Σ. των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top