Το βράδυ της Τετάρτης, 6 Ιουνίου ήταν θερμό στο γήπεδο του Ελληνικού Κέντρου και η γηπεδούχος ομάδα ήταν θερμότερη και καταιγιστική. Ένας πολύ άνισος αγώνας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Παρά το γεγονός ότι από την ΑΕΛ έλειπαν βασικά στελέχη όπως ο Πέντρο Σιμόες, ο Δημήτρης Λάσκαρης και Άλι Μούσα, δεν υπήρξε καμία διαφορά. Ήταν σαν να έπαιζαν άντρες με παιδιά! Η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη σε κάθε πτυχή του αγώνα : κατοχή μπάλας 98%, έλεγχος μπάλας, πάσες, είκοσι πέντε (25) ευκαιρίες για επίτευξη τέρματος. Συνοψίζοντας, οι Γερμανοί δεν είχαν καμιά δουλειά να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕΛ.
Στο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγούνταν με 5-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί κατέρρευσαν και δέχτηκαν άλλα εννέα (9) τέρματα.
Για την ΑΕΛ σκόραραν : Άλεξ Πονς (5), Κιθ Άντριου (4), Κρις Νικολακάκος (2), Ντίνο Ζιρτιλίδης, Στιβ Βεργυρής, Τζορτζ Χάβαρης από ένα (1).
Στον πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας τις τρεις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν : Πονς και Άντριου με δεκαπέντε (15) και Κρις Νικολακάκος με δεκατρία (13).
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 20:30, εκτός έδρας με αντίπαλο την Oakridge FC, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top