Οι συζητήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ με τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για τη χρήση του Ael Fc Arena από την ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο δείχνουν να μην βαδίζουν σε καλό δρόμο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία, ενώ οι δύο υπεύθυνοι ο κ. Πηλαδάκης(Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και Κούγιας (ΠΑΕ ΑΕΛ ) αποφάσισαν πλέον να επιλέξουν τον δρόμο των ανοιχτών χαρτιών και άλλωστε ο κ.Πηλαδάκης έβγαλε στον  αέρα τη βάση συνεργασίας που πρότεινε στον κ.Κούγια.
Από την άλλη η απάντηση του κ. Κούγια με την ανταπάντηση του κ.Πηλαδάκη δείχνουν σημαντική διαφωνία στο θέμα του ΦΠΑ ενώ ο δεύτερος σχετικά με το επικείμενο ραντεβού αύριο Δευτέρα με την Τράπεζα Πειραιώς διέρρευσε χθες ότι οι συζητήσεις θα αφορούν την περσινή οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ (η οποία πήγαινε απευθείας στην Τράπεζα που έχει τον τίτλο του δανείου της κατασκευής του γηπέδου ) και όχι των διακανονισμών των δανείων που όπως είπε ο κ.Πηλαδάκης είναι προσωπική του υπόθεση.

Η ουσία είναι ότι αύριο Δευτέρα θα υπάρχει ένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών όπου στόχος θα είναι να «γεφυρωθούν» οι διαφορές και αυτές που δείχνουν σημαντικές είναι οι περσινές οφειλές και δεύτερο η εγγύηση για τη νέα χρονιά με εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσης όλες οι ΔΕΚΟ απαραίτητα θα πρέπει να συνδεθούν με την «Ανίκητο Άλογο» (μεγαλομέτοχος εταιρία της ΠΑΕ ΑΕΛ).

Περιθώριο συνεργασίας δείχνει να υπάρχει αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι ανακοινώσεις δεν είχαν υβριστικό τόνο αλλά δημοσιοποίηση στοιχείων οικονομικών που αφορούν τόσο το κόστος του Ael Fc Arena όσο και το λειτουργικό κόστος των αγώνων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top