Παρασκευή βράδυ, 19 Αυγούστου 2016, 14η αγωνιστική για το MMSL και η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Curinga FC. Η ΑΕΛ μπήκε στον αγώνα δυνατά και κυριάρχησε από την αρχή, με έλεγχο της μπάλας, κατοχή και εκμετάλλευση όλου του αγωνιστικού χώρου. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-4 και αυτό το προβάδισμα επέτρεψε στον προπονητή να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΛ και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους βυσσινί νικητές με 8-3.
Σκόρερ για την ΑΕΛ : Κιθ Άντριου (3), Άλεξ Πονς (2), Λάρι Ρόσι, Μπράιαν Νας, Κρις Νικολακάκος από ένα (1).
Επανήλθαν για την ΑΕΛ ο "κανονιέρης" Κιθ Άντριου και ο Μίλτον Τσιαπαλής, ενώ απουσίασαν οι τραυματίες αρχηγοί Τζον Μιχαλόπουλος και Ντίνο Ζιρτιλίδης.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε :
"Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας απόψε. Κάναμε κάποιες αλλαγές μέσα στην εβδομάδα και το εξαργυρώσαμε απόψε. Μετακινήσαμε τον Πέντρο Σιμόες και τον Άλεξ Πονς στη μεσαία γραμμή καταφέρνοντας την κυριαρχία του αγώνα και τον έλεγχο της μπάλας. Ήταν σαν να έβλεπε κάποιος την ΑΕΛ του 2015. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη δυναμική και να τη μεταφέρουμε στον επόμενο αγώνα".
Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για τον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου που θα γίνει τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, 20:30, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου.
Την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 20:30, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Serbia FC για τη 15η αγωνιστική.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top