Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης
«Ευχαριστώ τον κ. Αναστασιάδη για όσα είπε για την ομάδα μας. Είναι πολύ τιμητικά, ειδικά όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του χρόνια και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Ήταν χαρά μας που βρέθηκε εδώ, όπως και η ομάδα της Λάρισας, που είναι ένα μεγάλο σωματείο. Εύχομαι από την καρδιά μου και στον κ. Αναστασιάδη και στην Λάρισα να έχουν μία πετυχημένη χρονιά, να κάνουν πράξη τους στόχους τους και τα οράματα που έχουν.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο α’ μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε ενέργεια και φρεσκάδα, αλλά και τη νοοτροπία που έπρεπε, απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη. Αυτό που έκανε, το έκανε πολύ καλά. Πίεσε, έκλεισε τους χώρους, πήγαινε πρώτη πάνω στην μπάλα. Ήταν μία ομάδα που μας δυσκόλεψε, γιατί το υπηρέτησε σωστά αυτό που έπαιξε. Η επιλογή μας να τους περιμένουμε, δεν μας έδωσε την ευκαιρία να κλέψουμε μπάλες για να φύγουμε μπροστά, με αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο να μη γίνουμε καθόλου επικίνδυνοι και μέσα από την εξέλιξη του παιχνιδιού βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-1.

Το σημαντικό είναι ότι με την αλλαγή τρόπου παιχνιδιού, αλλά και με τις αλλαγές παικτών, βελτιώσαμε την εικόνα μας. Κρατάμε ότι καταφέραμε με καλή νοοτροπία και ισοφαρίσαμε και είχαμε και τις ευκαιρίες να κερδίσουμε.

Η ΑΕΛ θα βάλει πολλά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Συγχαίρω τον προπονητή της και την ομάδα».

Για το αν λείπει η φρεσκάδα στην πρώτη ενδεκάδα, που έχει παίξει τα ευρωπαϊκά ματς:
«Λείπει η φρεσκάδα και περισσότερο η ενέργεια. Είναι συνδυασμός που πρέπει να τον φτιάξουμε. Από τη στιγμή που ξέρουμε το αίτιο. θα βρούμε τον τρόπο να είμαστε και στα 90 λεπτά αυτοί που πρέπει και όχι μόνο για 45».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top