Με ψήφους 9-6, όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα της Superleague θα αρχίσει από την 3η αγωνιστική, το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου! Οι δύο εμβόλιμες αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν τα διήμερα 28-29 Δεκεμβρίου 2016 και 4-5 Ιανουαρίου 2017. Η απόφαση κλείδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (05/09) όταν οι ομάδες μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κλήθηκαν να διαλέξουν για το αν η σέντρα θα πραγματοποιηθεί από την 1η ή από την 3η, που ήταν επιθυμία του συνδρομητικού καναλιού! Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η αγωνιστική η ΑΕΛ είχε εντός έδρας αγώνα με την Βέροια, ενώ την 3η αγωνιστική πάλι εντός με Ηρακλή. Τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε το ακριβές πρόγραμμα, δηλαδή τις ημέρες και ώρες των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Πλατανιάς.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ: ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.

ΛΕΥΚΟ: Παναθηναϊκός. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική 
ΑΕΛ-Ηρακλής
Κέρκυρα-Πλατανιάς
Ολυμπιακός-Βέροια
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΑΕΚ-Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Πανιώνιος-Αστέρας
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top