Τα... Τρίκαλα νίκησαν με 1-0 την ΑΕΛ και την απέκλεισαν από τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Νίκος Γιαννιτσάνης που είναι δανεικός από την ΑΕΛ στα Τρίκαλα, έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Τρίκαλα με δικό του γκολ στο 90 λεπτό. Η ΑΕΛ που ήθελε μόνο τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση είχε δοκάρι στο 85 λεπτό, όταν ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Σιδεράκη και στην επαναφορά ο Ντοντό σούταρε άουτ. Η ΑΕΛ ενώ πίεζε για το γκολ της πρόκρισης σε μια αντεπίθεση ο Γιαννιτσάνης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Καβουσάκη, τον πέρασε και από πλάγια θέση με σουτ διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιαδής): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50' Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (84' Σαρακατσάνος), Κουσκουνάς (68' Δουκάκης).

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Ναβάρο (55' Ουρτάδο), Κόντορ, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56' Ντοντό), Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης (75' Καπός), Μαρουκάκης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top