Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού τιμ, η ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ ολοκληρώνει την Παρασκευή (20/01) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αίολο Αστακού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/01) στις 17:00, στο κλειστό της Νεάπολης.
Μοναδικό πρόβλημα των τελευταίων ημερών ήταν η αδυναμία του Σάκη Κουτίνα να συμμετέχει στις προπονήσεις, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση και παρέμεινε εκτός προγράμματος, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για αύριο. Από την άλλη ένας μικροτραυματισμός του Παπαχρήστου στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον ΓΣΛ 1928, δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να μείνει εκτός αποστολής.
Για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος σχολιάζει: «Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, με έναν έμπειρο και ικανό αντίπαλο. Είμαστε δύο ομάδες με πολλά ίδια στοιχεία, αφού ισοβαθμούμε, έχουμε ίδια επίθεση και ίδια άμυνα. Οπότε θα έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ αποφασιστικοί, ώστε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και υπερτερούμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top