Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (04/01) με την Βέροια, με την πραγματοποίηση σήμερα και της δεύτερης προπόνησης εντός του 2017, καθώς προπόνηση πραγματοποιήθηκε κανονικά και χθες αργά το απόγευμα.
Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και θα ακολουθήσει εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Στο μεταξύ, στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Ντοντό, ο οποίος τόσο χθες όσο και προχθές, στο περιθώριο του προπονητικού διτέρματος με την Κ20, έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με την επίβλεψη των γυμναστών της ομάδας.
Φυσικά, Αβραάμ, Βαρέλα και Μασούρας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Τετάρτης. Φιλοδοξία της ΠΑΕ είναι να μπορούν - εάν επιλεγούν από την τεχνική ηγεσία - να συμμετάσχουν σ' αυτή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, γι' αυτό και κατατέθηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα με την έλευση κιόλας του νέου χρόνου και το άνοιγμα του σχετικού ηλεκτρονικού συστήματος.
Η εντατική προσπάθεια για έγκαιρη παραλαβή της "μπλε κάρτας" ακόμη και του Λελογκονόλο Μασαλέσα από την Ομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής συνεχίζεται, ενώ δεν υπάρχει επί του παρόντος κάποια ανησυχία για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν τα διεθνή πιστοποιητικά τους σε ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top