Ο Μανόλο Χιμένεθ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει ΑΕΛ. Ο Ισπανός τεχνικός έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και δήλωσε «εργάτης του ποδοσφαίρου» μιλώντας στην κάμερα της Nova για το ματς απέναντι στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Μανόλο Χιμένεθ
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη (κόντρα στον Ολυμπιακό) για όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά αν δε συνεχίσουμε την πορεία μας με μια νέα νίκη, το μόνο που θα έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε θα είναι τρεις βαθμούς απ' το ντέρμπι. Ελπίζω η νίκη που πήραμε να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας».

- Συμφωνείτε με την άποψη ότι η νίκη στο ντέρμπι δε δίνει μόνο τρεις βαθμούς;
«Σίγουρα όταν πετυχαίνεις τέτοιες νίκες κερδίζεις στον τομέα της ηθικής ικανοποίησης του κόσμου, αλλά και της διοίκησης, αλλά στον βαθμολογικό πίνακα δεν παύει να παίρνεις μόνο τρεις βαθμούς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι με την ΑΕΛ για να παραμείνουμε εντός στόχων».

- Κρύβει παγίδες ο ενθουσιασμός μετά τη νίκη σε ένα ντέρμπι;
«Αν ορισμένοι πιστεύουν ότι θα νικήσουμε την ΑΕΛ μόνο με τη φανέλα, κάνουν λάθος. Αυτό φανερώνει έλλειψη ταπεινότητας κι εμείς πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να μπούμε όσο συγκεντρωμένοι μπήκαμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό».

- Μετά τη νίκη στο ντέρμπι, αισθάνεστε προσωπικά να πατάτε πιο γερά στα πόδια σας, ως προπονητής της ομάδας;
«Πάντα έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου γιατί είμαι ένας εργάτης του ποδοσφαίρου. Δεν αλλάζω ανάλογα με τα αποτελέσματα. Προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο δυνατό και γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο, αφού άλλες φορές βγαίνουν αυτά που επιθυμούμε κι άλλες φορές όχι. Το άμεσο μέλλον μου όμως αφορά μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top