Δείτε αναλυτικά τι είπε ο αμυντικός της ΑΕΛ, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Αναλυτικά ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
«Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, πιστεύω αξίζαμε νίκη, αλλά σήμερα χάσαμε δύο πόντους και πιστεύω θα πάρουμε κάπου αλλού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές που σήμερα είχαμε μια τέτοια εικόνα.»

Βγάλατε φάσεις είχατε ευκαιρίες, αλλά πέσατε σε έναν αντίπαλο τερματοφύλακα που έπιανε τα άπιαστα:
«Ναι ήταν φοβερός σήμερα, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε καλή απόδοση και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αν παίζουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.»

Υπάρχει πίεση μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα
«Κυνηγούσαμε τρεις πόντους, αλλά έχει ακόμα επτά παιχνίδια και επαναλαμβάνω αν παίζουμε με τέτοιο πάθος, πιστεύω δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι.»

Τι θα μπορούσατε παραπάνω να κάνετε για να πάρετε το τρίποντο
«Στο τέλος να τελειώναμε τις φάσεις ποιο εύκολα και να είμαστε συγκεντρωμένοι.»

Επιστροφή και για σένα στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες μ' ένα όμορφο γκολ. Προηγούμενα γκολ στην Α' Εθνική πριν από τρία χρόνια. Νοιώθεις ευχαριστημένος.
«Αυτό είναι ποδόσφαιρο, εγώ είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα και έτσι έγινε σήμερα. Ναι έχει 2-3 χρόνια νομίζω 2014 με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Ναι εννοείτε νοιώθω ευχαριστημένος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top