Πού θα δούμε, και τι, την επόμενη χρονιά. Champions και Europa League
Champions και Europa League
Το Champions League μεταδίδεται όλο από την Cosmote TV ως και το 2017-18, με αρχή από τα play offs του Αυγούστου (που υπάγονται στην κεντρική διαχείριση). Η ΕΡΤ μεταδίδει 13 αγώνες τη σεζόν, παράλληλα (και όχι αποκλειστικά) με την Cosmote: έξι στους ομίλους, από ένα σε κάθε φάση νοκ άουτ και φυσικά τον τελικό.

Στο Europa League, μεταδίδονται όλοι οι αγώνες αποκλειστικά από την Cosmote TV ως και το 2017-18, πλην του τελικού που μεταδίδεται παράλληλα και από την ΕΡΤ. Το συμβόλαιο ισχύει από τη φάση των ομίλων, όλες οι προκριματικές φάσεις συν τα play offs είναι προς ατομική διαπραγμάτευση κάθε συλλόγου.
Το UEFA Super Cup μεταδίδεται αποκλειστικά από την Cosmote.

Ελλάδα
Η Super League έχει συμβόλαιο με τη Nova έως και το 2017 για όλες τις ομάδες ενώ για το 2017-19 έχουν συμφωνήσει όλες πλην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το Κύπελλο μεταδίδει από την Cosmote TV και ανανεώθηκε ως το 2018-19.
H Football League μεταδίδεται από την ΕΡΤ μέσω της ΕΡΤ με συμβόλαιο που εκπνέει στο τέλος του 2017-18.

Αγγλία
Η Premier League μεταδίδεται από την Cosmote TV, με συμβόλαιο έως 2018-19.
Το FA Cup (Κύπελλο) το μεταδίδει η Nova για ακόμη μια σεζόν (2017-18).
Το Community Shield (Σούπερ Καπ) του 2017 (Τσέλσι – Αρσεναλ) θα μεταδοθεί και φέτος από τη Nova. Για το Λιγκ Καπ της νέας σεζόν δεν υπάρχει κάτι ακόμη...

Ισπανία
Η La Liga Sandander  μεταδίδεται από την Cosmote TV με συμβόλαιο ως το 2017-18.

To Copa del Rey (Κύπελλο) το έδειξε πέρυσι η ΕΡΤ. Ομως η Nova έχει κλείσει από πέρυσι και μεταδίδει τους τελικούς ως το 2018, όπως και τα διπλά ματς του Supercopa (Σούπερ Καπ) μέχρι τότε (Ρεάλ – Μπαρτσελόνα οι δύο αγώνες).

Ιταλία
Η Serie A μεταδίδεται από την Cosmote TV με συμβόλαιο έως και το 2017-18.
Το Coppa Italia (Κύπελλο) μεταδίδεται από τη Nova με συμβόλαιο έως και το 2017-18, συμβόλαιο που ισχύει και για το Supercoppa (Σούπερ Καπ).

Γαλλία
Το συμβόλαιο της Ligue 1 με τη Nova ανανεώθηκε πέρυσι ως και το 2017-18.
Το Coupe de France (Κύπελλο) δεν μεταδόθηκε την τελευταία σεζόν από κανένα κανάλι, όπως και το Coupe de la Ligue (Λιγκ Καπ).

Γερμανία
H Bundesliga είχε με συμβόλαιο την Cosmote TV έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως και η β' κατηγορία αλλά και το Supercup. Δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα καταλήξει για τις επόμενες σεζόν, καθώς τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχουν ακριβύνει αφού προσφέρονται για την επόμενη τετραετία (2017-21), θα είναι έκπληξη όμως αν δεν συνεχίσουν στην Cosmote TV
Το Κύπελλο Γερμανίας ως και το 2017-18 μεταδίδεται από τη Nova.

Πορτογαλία
Την Primeira Liga τη μετάδωσε πέρυσι η Nova (για την Πορτογαλία δεν υπολογίζονται οι εντός έδρας αγώνες της Μπενφίκα που προβάλλονται εκτός κεντρικής διαχείρισης, από το κανάλι του συλλόγου), το συμβόλαιο έληξε και είναι άγνωστο ακόμη αν ανανεωθεί ή όχι.

Εθνική και Μουντιάλ
Τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 μεταδίδονται από την Cosmote TV και τα ματς της Εθνικής παράλληλα με ΣΚΑΪ.  Τα εκάστοτε φιλικά της Εθνικής βγαίνουν προς διαπραγμάτευση από την ΕΠΟ. Η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταδοθεί από… άγνωστο ακόμη! Θα γίνει άλλωστε, ως γράψαμε πρόσφατα, νέος διαγωνισμός (στον πρώτο μετείχαν ΕΡΤ και ΣΚΑΪ).

Ποδόσφαιρο χωρίς εν Ελλάδι μετάδοση
Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ολλανδίας, Ρωσίας, Βελγίου δεν μεταδόθηκαν πέρυσι από κανέναν, όπως και αυτά της Αργεντινής και της Βραζιλίας, όπως και τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.
sport24.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top