Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Εθνικό Στάδιο του Καρπενησίου, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ, με το Ναδάλες στο 80 λεπτό, να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Σ' ένα ισορροπημένο παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να το εκμεταλλεύεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από δυνατό μαρκάρισμα του αντίπαλου του Μπέριου, ο Λεοζίνιο της ΑΕΛ, αποχώρησε με διάστρεμμα β' βαθμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.
Οι φάσεις του αγώνα
Σέντρα του Ρέντζα για την ΑΕΛ κεφαλιά του Αναστασόπουλου και η μπάλα φεύγει άουτ στο 8 λεπτό
Ο Κόντε από πλεονεκτική θέση δεν καταφέρνει να σκοράρει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, Μπόζοβιτς βγήκε και μπλόκαρε
Σουτ του Αγκάνοβιτς για την ΑΕΛ άουτ στο 16 λεπτό
Σουτ του Ρέντζα για την ΑΕΛ άουτ στο 17 λεπτό.
Σέντρα σουτ Σερβιλάκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα άουτ στο 23 λεπτό.
Σουτ του Βιδάλ για τον ΠΑΣ Γιάννινα μπλοκάρει ο Μπόζοβιτς στο 28 λεπτό
Εκτέλεση φάουλ του Βιδάλ για τον ΠΑΣ Γιάννινα άουτ στο 33 λεπτό
Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με Αγκάνοβιτς κεφαλιά του Γκόλια άουτ στο 35 λεπτό.
Σουτ του Αγρόδημου για την ΑΕΛ άουτ στο 61 λεπτό
Σουτ του Γιαννιτσάνη για την ΑΕΛ άουτ στο 63 λεπτό
Σουτ από τον Ντόλοβάτς για τον ΠΑΣ Γιάννινα άουτ στο 64 λεπτό
Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάκο να στέλνει τη μπάλα άουτ, μετά από σέντρα του Μουταμπάλα στο 78 λεπτό.
ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ναδάλες στο 80 λεπτό
Σουτ του Κουτσιανικούλη για την ΑΕΛ άουτ στο 83 λεπτό
Ευκαιρία για την ΑΕΛ με Κουτσιανικούλη να κάνει το σουτ, μετά από υπέροχη πάσα του Κριζμάν και το Βελλίδη να σώζει στο 87 λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Κόντορ, Γκόλιας, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Ντοντό.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Άλλα, Γουάλας, Λαμπρόπουλος, Αγρόδημος, Λεοζίνιο (76' Κρητικός), Κουτσιανικούλης, Κριζμάν, Γιαννιτσάνης.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Ζαχαρός, Σερβιλάκης, Μαυροπάνος, Βιδάλ, Νικολιάς, Χαλκιαδάκης, Κόντε.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο: Βελλίδης, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ναδάλες, Κοζορώνης, Μουταμπάλα, Παπαδόπουλος (71' Λιάπης), Ντόλοβατς, Γιάκος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top