Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης
«Παίζαμε με μία ομάδα η οποία γνωρίζαμε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είχα πει στα παιδιά ότι θα μας βοηθήσει ώστε να μπορούμε να βγούμε πιο εύκολα στις αντεπιθέσεις μας γιατί παίζουν πολύ επιθετικά. Γι' αυτό δώσαμε και χώρο στον αντίπαλο, όπως κι έγινε. Όχι μόνο δεν κινδυνέψαμε να δεχτούμε εύκολο γκολ, απεναντίας δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες! Νομίζω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Νομίζω ότι οι εμφανίσεις μας με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν οδηγός για τη νίκη μας σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και όπως είχα πει και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ θα βρει το δρόμο της και θα ανέβει ψηλά στη βαθμολογία».

Για τις πολλές καθυστερήσεις των παικτών της ομάδας του: 
«Όσον αφορά την πρώτη αλλαγή που έγινε η καθυστέρηση με τον Φάρκας, ζαλίστηκε και αυτή τη στιγμή πηγαίνει στο νοσοκομείο. Επομένως, η καθυστέρηση ήταν δικαιολογημένη που βγήκε με το φορείο. Οι άλλες δύο κάρτες που βγήκαν για μας ήταν στα 2 λεπτά που ήθελε να λήξει το παιχνίδι! Καθυστέρησαν οι παίκτες να χτυπήσουν τα φάουλ και βγήκαν οι κάρτες. Δε νομίζω ότι ήταν εσκεμμένες! Νομίζω όμως ότι δεν ήταν αυτό η αιτία για το ότι ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Δηλαδή, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε όλο το παιχνίδι και θα ισοφάριζε στα 7 λεπτά (των καθυστερήσεων); Και ο διαιτητής κράτησε 7 λεπτά, άρα ο Πλατανιάς ανταμείφθηκε με την καθυστέρηση των 7 λεπτών!».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top