Χωρίς απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Αμύντα για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Εκτός από τον εδώ και καιρό απόντα Σωκράτη Ναούμη –που πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του- ο Χρήστος Χασανίδης έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του.
Οι βυσσινί έχουν μπροστά τους ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση και μάλιστα με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
«Τα λάθη δεν συγχωρούνται…»
Για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΛ αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννης Παπαχρήστος.
«Στην Α2 τα λάθη δεν συγχωρούνται και όλα μετράνε. Είναι τέτοια η δυναμική αυτού του πρωταθλήματος που κάθε ματς είναι δύσκολο, που κάθε ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να παλεύουμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας».
Συνεχίζοντας τόνισε: «δυστυχώς όλα τα ματς για μας είναι εκτός έδρας αφού δεν παίζουμε στην έδρα μας. Αλλού προπονούμαστε και αλλού δίνουμε τους αγώνες μας, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και αυτό. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα, να πονάμε περισσότερο τον συμπαίκτη μας. Χρειαζόμαστε βελτίωση στην άμυνα καθώς δεχόμαστε εύκολους πόντους και αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί η ομάδα δεν είναι δομημένη έτσι ώστε να μπορεί να γυρίζει μεγάλες σε βάρος της διαφορές».
Ο Γιάννης Παπαχρήστος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ΑΕΛ: «θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ας στηρίζει. Μπορεί να μη είναι πολύς, αλλά σε κάθε ματς είναι εκεί για μας. Τον θέλουμε κοντά μας ώστε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top