Δείτε τα σενάρια πρόκρισης στον 8ο όμιλο, που βρίσκεται η ΑΕΛ, μαζί με τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα. Αναλυτικά όλα τα σενάρια και ο κανονισμός στις ισοβαθμίες, καθώς στον όμιλο της ΑΕΛ, υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας. Πρόκριση ΑΕΛ
Να κερδίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας. Να φέρει ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εφόσον δεν κερδίσει η Παναχαϊκή τον Παναθηναϊκό. Να ηττηθεί η ΑΕΛ μέχρι δύο γκολ διαφορά, εφόσον ηττηθεί και η Παναχαϊκή από τον Παναθηναϊκό.

Πρόκριση Παναχαϊκής
Να κερδίσει η Παναχαϊκή τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΛ να ηττηθεί, ή να φέρει ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Νίκη με 3 γκολ διαφορά υπέρ της Παναχαϊκής, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Πρόκριση Αναγέννηση Καρδίτσας
Η Αναγέννηση Καρδίτσας προκρίνεται με νίκη με 3 γκολ διαφορά υπέρ της, στον αγώνα με την ΑΕΛ, εφόσον ο Παναθηναϊκός κερδίσει την Παναχαϊκή.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου
1. Παναθηναϊκός 6 (4-1)
2. ΑΕΛ 3 (3-2)
3. Παναχαϊκή 3 (1-3)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0 (1-3)

Αναλυτικά τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας στο Κύπελλο
1. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
2.  Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, [51] συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
3.  Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στους μεταξύ τους αγώνες που έχει η κάθε ομάδα.
4.  Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
5. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
6. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
7. Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την - κατά σειρά - κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.
8. Αν και μετά από τις παραπάνω διαδικασίες προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, η σειρά κατάταξή τους γίνεται ως εξής: α) Εφ’ όσον ισοβαθμούν δύο (2) ομάδες, διεξάγεται απλός αγώνας κατάταξης που διαρκεί 90΄ λεπτά, σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθείται η διαδικασία της επόμενης παραγράφου (13) του παρόντος άρθρου. β) Εφ’ όσον ισοβαθμούν τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες, τότε η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται μετά από τη διεξαγωγή απλών αγώνων [52] κατάταξης σε ουδέτερα γήπεδα, με διάρκεια κάθε αγώνα 90΄ (χωρίς παράταση). Στην περίπτωση κατά την οποία και μετά τους παραπάνω αγώνες κατάταξης ισοβαθμήσουν δύο (2) ή περισσότερες ομάδες, η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 5 έως 10 του παρόντος άρθρου. Στην περίπτωση που και πάλι προκύψει ισοβαθμία, η σειρά κατάταξης των ομάδων που ισοβάθμησαν καθορίζεται με δημόσια κλήρωση από τη Διοργανώτρια Αρχή. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top