Δείτε αναλυτικά τι είπε ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ, Ανδρέας Λαυδαριάς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, για την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας.
Αναλυτικά ο Ανδρέας Λαυδαριάς
«Πρώτα θα πω κάτι που δεν έχει σχέση με το παιχνίδι. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κ. Φυντάνη που έχασε τον αδερφό του τον Παναγιώτη πριν από τέσσερις ημέρες, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στην ομάδα και αυτός και τα παιδιά, το είχαν υποσχεθεί θα κάνουν ότι καλύτερο για να του αφιερώσουν αυτό το παιχνίδι τη νίκη που τελικά μπορέσαμε και πήραμε. Θα πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια εάν και είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος. Προετοιμαστήκαμε γι΄αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε να έρθουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το οποίο φυσικά ήταν το καλύτερο, ήταν το αποτέλεσμα της νίκης. Νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα αρκετά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στην επιθετική λειτουργία και έχουμε βάλει την ομάδα σε τέτοιο δρόμο, ο οποίος μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνει ότι πάντα είναι ικανή δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και προσπαθεί σε κάθε ματς να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας και εύχομαι καλή πορεία και στην ομάδα της Λαμίας».

Ο πρόεδρος είχε κάνει δηλώσεις και είπε ότι σε περίπτωση νίκης, στη Λαμία, η ομάδα αλλάζει τους στόχους της: 
«Η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο που την χαρακτηρίζει από την 5η μέχρι την 10η θέση, στην οποία έχουμε εδώ και τρεις αγωνιστικές και προσπαθούμε να είμαστε μέσα σε αυτό το δρόμο. Πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι ώστε να μείνουμε σε αυτές τις θέσεις και από εκεί και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι χωριστά και μακάρι να μας πάνε όλα καλά από πλευράς βαθμών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top