Σημαντική ευκαιρία έχασε η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Κυριακή στον Αμπελώνα να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Βόλου 2004 η ΑΕΛ απλά «ήθελε» να εφαρμοστεί ο άγραφος νόμος του Ποδοσφαίρου και τα κατάφερε.
Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο αγώνας από την ΑΕΛ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά και χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 20' της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτριες της ΑΕΛ αντελήφθησαν ότι δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα απέναντι σε μία πολύ παθιασμένη ομάδα η οποία τα έδινε όλα και έπαιζε πολύ σκληρά, με την ανοχή φυσικά της διαιτησίας, η οποία φάνηκε από νωρίς ότι δεν θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο η ΑΕΛ έκανε ένα φανταστικό δεκάλεπτο με πολλές τελικές με τις Σρετένοβιτς, Ζντράβκοβιτς, Χριστοφορίδη και Λόγου για να έρθει στο 29' η Ζντράβκοβιτς και να ανοίξει το σκορ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η ΑΕΛ δεν συνέχισε την πίεση με το ημίχρονο πάντως να κλείνει με μία πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ με την Λόγου στο 46' όταν και από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αστόχησε.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βόλου προσπάθησε να πιέσει πιο ψηλά και να πάρει την κατοχή αφήνοντας κάποια κενά στην άμυνα τα οποία η ΑΕΛ αν και εκμεταλλεύτηκε αρχικά φτάνοντας με αξιώσεις μπροστά στην εστία του αντιπάλου, οι τελικές όμως ενέργειες ήταν πολύ κακές με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο ρευστό 1-0 και έτσι σε μία στημένη φάση και στην μοναδική φορά όπου απειλήθηκε η τερματοφύλακας της ΑΕΛ, η ομάδα του Βόλου να ισοφαρίσει σε 1-1. Στην συνέχεια οι παίκτριες της ΑΕΛ δεν μπόρεσαν να βρούνε την ψυχραιμία και την ηρεμία που χρειαζόταν σε εκείνη τη στιγμή και με τα σκληρά πλέον μαρκαρίσματα να είναι εκατέρωθεν και με την μονόπλευρη ανεκτικότητα του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι, ο εκνευρισμός επικράτησε και το σκορ παρέμεινε στο 1-1 με το αποτέλεσμα να αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν πίστευαν τις ευκαιρίες που είχανε χάσει.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Αρκουλή, Γαγάρα, Μιχαλόπουλος, Σωτηριάδη, Βοϊκλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σακελλάρη, Σρετένοβιτς, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Σπυροπούλου, Ζαχείλα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη, Λέμε

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στο στρατόπεδο των βυσσινί, αρχικά με το γηπεδικό θέμα όπου η ομάδα αναγκάζεται να ξενιτεύεται συνεχώς, παίζοντας στην ουσία εκτός έδρας με κόστος όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και οικονομικό, διογκώνοντας ακόμα περισσότερο το πρόβλημα της ομάδας. Οι διοικούντες της ομάδας θα περίμεναν μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση από τους φορείς στο συγκεκριμένο ζήτημα, στο οποίο αν θέλουν μπορούν να δώσουν λύση. Επίσης δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος δεν προστάτεψε τις αθλήτριες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών αθλητριών.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί το χορηγό υποστήριξης Οπωροπωλείο "ΣΟΔΕΙΑ" με τα δύο καταστήματα στην πόλη της Λάρισας, Καρδίτσης 7 και γωνία Μανδηλαρά & Ασκληπιού, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης η ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους της ομάδας του Αμπελωνιακού για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες της αναμέτρησης αλλά και την άψογη φιλοξενία.

Ο επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι την ερχόμενη Κυριακή στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα, σε ακόμη ένα Θεσσαλικό ντέρμπι.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top