Δείτε αναλυτικά τι είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Κόντης, στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Χρήστος Κόντης
Περάσατε μία περίεργη εβδομάδα στο Ρέντη με την αποχώρηση ενός προπονητή. Ήρθατε σε μία δύσκολη έδρα, σε ένα κακό τερέν και καταφέρατε να κερδίσετε. Τι ήταν αυτό που είπατε στους παίκτες σας λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο;
"Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά αυτό που συζητήσαμε και είπαμε είναι ότι οι παίκτες προετοιμάζονται για να παίξουν ένα ματς. Ήταν η μέρα τους σήμερα. Είχαμε ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε πιστά, τα παιδιά έκαναν μία τεράστια προσπάθεια σε μία έδρα που η ΑΕΛ έπαιξε με ψυχή. Βγάλαμε κι εμείς ψυχή, βγάλαμε ποιότητα. Κάναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, να φαίνεται εύκολο".

Πόσο σημαντική είναι η νίκη για την υπόθεση τίτλου;
"Είναι πολύ σημαντικό για τον λόγο ότι η ΑΕΛ δεν έχει χάσει στην έδρα της. Μόνο νίκες και ισοπαλίες είχε σε αυτό το γήπεδο. Καταφέραμε να κάνουμε μία εμφατική νίκη. Μ' άρεσε ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι παίκτες. Ήθελαν να γυρίσουν στην κορυφή και έδειξαν ότι έχουν τη στόφα του πρωταθλητή".

Εσείς θα είστε στο πλευρό του κ. Γκαρσία;
"Ναι, θα είμαι κανονικά στο τεχνικό τιμ".

Προλάβατε να μιλήσετε καθόλου μαζί του μετά τον αγώνα;
"Από αύριο που θα είμαστε στο Ρέντη, θα μιλήσουμε και θα είναι μία νέα μέρα για τον Ολυμπιακό με την ομάδα στην πρώτη θέση..."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top