Για την συμφωνία του με την ΑΕΛ αναφέρθηκε ο νέος τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, που επέστρεψε στην ομάδα μετά από δύο χρόνια, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Ράτσκο Ντόστανιτς:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα πολύ καλά του λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και τη μεγάλη οικογένεια. Μέσα σε πέντε λεπτά συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο. Μου δίνει μεγαλύτερες ευθύνες πλέον η επιστροφή μου στην ΑΕΛ. Θα σας έλεγα πως χρειαζόμουν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να μου πέσουν ευθύνες πάνω μου. Απλά η ΑΕΛ θα πρέπει να παίζει και καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Πιστεύω στο ρόστερ μας και στο τεχνικό τιμ και αυτό είναι που μας δίνει την ώθηση πως θα πάμε καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω πολύ δουλειά και όλοι να γνωρίζουν ποια φανέλα φορούν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη οικογένεια, δεν μπορεί να κερδίσει μόνο ο Ράτκο. Περιμένω επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Γιατί στο ποδόσφαιρο όλοι μαζί κερδίζουμε».

Aν έχει εικόνα για το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ
«Αυτό που λέω σε εσάς είπα και τους παίκτες. Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράματα. Σιγά – σιγά θα γίνει η μετάβαση. Δεν γίνονται όλα από την μία ημέρα στην άλλη. Αυτό που τους είπα είναι πως εάν θέλουν να λέγονται παίκτες της ΑΕΛ, θα πρέπει να δίνουν όλοι τους το 100%. Θα δείτε κάποια καινούργια πράματα με το καλημέρα, αλλά όλα θα ενταχθούν σιγά – σιγά στο πρόγραμμα μας. Για όλα είμαι εγώ υπεύθυνος».

Για το τεχνικό του τιμ 
«είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή από εμένα μην περιμένετε να κάνω μεγάλες αλλαγές, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν θα φύγει κανείς. Σταδιακά και αφού μιλήσουμε και με τον πρόεδρο θα πάρουμε σχετικές αποφάσεις και θα πορευτούμε βήμα -βήμα».

Κλείνοντας ένα σχόλιο για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ
«Εγώ βλέπω το πρώτο παιχνίδι. Το ματς με τον Πλατανιά. Για εμάς το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα. Το Κύπελλο είναι σε δεύτερη μοίρα», ήταν τα λόγια του. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top