Ένας γνώριμος προπονητής στη λαρισινή ομάδα, ο Σέρβος Ράτκο Ντόστανιτς, είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Επέστρεψε δε σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, καθώς ήταν εκείνος που ανέβασε την ομάδα από την Football League στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και επέστρεψε μετά από δύο χρόνια έχοντας κάνει υπόσχεση την τελευταία του συνέντευξη ως προπονητής της ΑΕΛ στην οποία ανέφερε πως στην καρδιά του είναι η ΑΕΛ και ο Ερυθρός Αστέρας, όπου υπήρξε προπονητής της ομάδας. Ο Ράτκο Ντόστανιτς πήγε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και τον παρουσίασε στους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Βασίλης Βάνης.

Δείτε αναλυτικά τι δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Ελευθερία», επισήμανε τα εξής:
«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν επιστρέφω σε αυτή την όμορφη πόλη, όπου έχω ζήσει επιτυχίες και πολύ ευχάριστες στιγμές. Και είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα να συνεχίσω κάτι που άφησα. Ευχαριστώ τον κ. Κούγια για τη δυνατότητα αυτή που μου έδωσε».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο της ομάδας;
«Είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, όπου όλοι οι φίλαθλοι καθημερινά ενδιαφέρονται για την ομάδα και είναι μόνο ΑΕΛ. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτοί είναι η δύναμή μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να τους δώσουμε χαρές».

Έχετε εικόνα για τη φετινή ΑΕΛ;
«Ασφαλώς, είδα τα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΛ και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Είμαι ενημερωμένος πλήρως, δεν χρειάζεται ούτε μια ημέρα για να μάθω κάτι περισσότερο. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα».

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Μπορεί να αλλάξει το κλίμα μετά τις διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό;
«Αυτός είναι ο σκοπός μας και πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια με τη σειρά. Η ΑΕΛ έχει την ποιότητα των παικτών που μπορούν να αντιδράσουν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πρώτα μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον Πλατανιά (σ.σ. Κυριακή 25/2), που μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, όμως χρειάζεται εμείς να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Μετά θα προετοιμασθούμε για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top