Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του προγραμματισμένου Διοικητικού Συμβουλίου για τις 1/3/2018, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στις 18:00. 1. Έδρα της ΑΕΛ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
2. Λειτουργία τμημάτων υποδομών.
3. Συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ με σημαντικά μέλη του μητρικού σωματείου ώστε να αποκατασταθεί η κανονικότητα στις σχέσεις ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής, η οποία έχει διαταραχθεί αδικαιολόγητα από την εμμονή τριών μελών της διοικήσεως της ερασιτεχνικής (Νάκας, Βαλιάκος, Φασούλας) με ενέργειες και ανακοινώσεις που δυσφημούν τη δημόσια εικόνα της οικογενείας της ΑΕΛ πανελληνίως.
Η συζήτηση αυτή είναι επιβεβλημένη μετά τις παραιτήσεις και την απενεργοποίηση σημαντικών μελών της διοικήσεως, ειδικά του κ. Τσαγκάλη, ο οποίος κατείχε τις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου τα τελευταία 2 χρόνια, λόγω της διαφοροποιήσεως του με τους υπόλοιπους τρεις και της εγγράφου εκφράσεως της εκτιμήσεως του προς το πρόσωπο του κ. Κούγια, είτε με τη μορφή μηνυμάτων προς αυτόν, είτε με ιδιόγραφο σημείωμα του, το οποίο και δημοσιοποιούμε σήμερα, με αφορμή την πώληση από τον κ. Τσαγκάλη προς τον κ. Κούγια ενός πολύ όμορφου αυτοκινήτου, στο πίσω μέρος της επαγγελματικής του κάρτας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top