Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε για το θέμα των τηλεοπτικών, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξει νέο συμβόλαιο. Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στο Metropolis 95,5 για «καταστροφή» εφόσον δεν ισχύσει η κεντρική διαχείριση, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα υπάρξει νέο συμβόλαιο που θα αφορά όλες τις ομάδες. Αναλυτικά ο Γιώργος Μποροβήλος
Για την είδηση περί της μη συνέχισης του συμβολαίου:
«Το θέμα δεν είναι αν ήταν αναμενόμενο, αλλά ότι μιλάμε για νέα πραγματικότητα που μόνο άσχημα μπορεί να φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κεντρική διαχείριση ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα της λειτουργίας της Σούπερ Λιγκ. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της Λίγκας αν δεν μπορεί να το κατοχυρώσει αυτό. Μέσα από μια κεντρική διαχείριση αναβαθμίζεται το προϊόν του ποδοσφαίρου. Γίνεται μια κατανομή και προχωράμε προς το καλύτερο. Με το να μην υπάρχει, αμέσως δημιουργούνται πολλά προβλήματα, θα είναι πιο εύκολο για τον οποιονδήποτε που θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα σε χαμηλότερες τιμές. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν συνέπειες άμεσα λόγω ονόματος. Σε βάθος χρόνου δεν μπορεί να γίνει, γιατί θα μιλάμε για υποβάθμιση του ποδοσφαίρου γιατί όποιες ομάδες δεν έχουν ισχυρά συμβόλαια θα υποβαθμίσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Σε παίκτες, προπονητές, εγκαταστάσεις, γήπεδα κλπ.».

Για το αν είχε η Nova δίκιο σε κάποια πράγματα: 
«Δεν είμαι συνδικαλιστής και λέω ότι σε πολλά πράγματα η Νova έχει δίκιο. Δεν γίνεται να κάνουμε ότι δεν ακούμε τα αιτήματα της άλλης πλευράς. Δε γίνεται να κάνουμε ομελέτες  χωρίς να σπάσουμε αβγά. Και ακόμη δεν μπορεί να εισρέουν χρήματα σε ένα ταμείο και να μην υπάρχει ένας έλεγχος για το τι γίνονται αυτά τα χρήματα, να μην έχεις ακαδημίες και γήπεδα, υποδομές δηλαδή που να φτιάχνουν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ζητούμενο βέβαια είναι να γίνουν τα παθήματα μαθήματα και να έχουμε κεντρική διαχείριση σε όφελος των ομάδων.  Και η Nova θέλει αυτό που θέλουμε εμείς. Απλά σε επιμέρους υπάρχουν διαφωνίες. Και η Νοva έχει συμφέροντα να υπάρχει κεντρική διαχείριση. Εκεί που χαλάει η σούπα είναι όταν λέμε ναι με κάποιο τρόπο και μπαίνουν κάποια συμφέροντα. Θέλω να πιστεύω ότι  θα πρυτανεύσει η λογική. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα χτίσουμε μια καινούργια κεντρική διαχείριση σε νέες βάσεις».

Για τη λογική στην οποία θα γίνει αυτό:
«Στη φιλοσοφία του ότι πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση, κανείς δεν μπορεί να είναι έξω από το μαντρί. Ας μη νομίζει κάποιος το αντίθετο. Οι εταίροι θα πάρουν συμβόλαια της πείνας και θα μιλάμε για πρωτάθλημα τεσσάρων και θα είναι διαδικαστικό.  Όταν μια ομάδα προπονείται σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα δε θα μπορεί να αντιμετωπίσει μεσαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα γίνουμε ανταγωνιστές της Μάλτας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top