Δύο ώρες κράτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου παρότι το κεντρικό θέμα ήταν τα τηλεοπτικά, δεν βρέθηκε καμία λύση. Αυτό που έγινε όμως ξεκάθαρο, είναι η θέση των «μεγάλων», οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βρουν μόνοι τους συμβόλαιο και όχι μέσα από την κεντρική διαχείριση! Αναφορικά με τις 12 μικρομεσαίες ομάδες Ξάνθη, Ατρόμητος και Παναιτωλικός εμμένουν στην απόφαση ότι γίνει να γίνει συνολικά ενώ στις υπόλοιπες ομάδες υπάρχουν αρκετοί… αντιρρησίες. Να σημειώσουμε επίσης ότι στα γραφεία βρέθηκαν οι Δάρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κούγιας (ΑΕΛ), Πανόπουλος (Ξάνθη), Κωστούλας (Παναιτωλικός). Τελείως διαφορετική αναμένεται να είναι από την επόμενη σεζόν η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η Superleague πρότεινε στην ΕΠΟ έναν νέο τρόπο διεξαγωγής του, ώστε να καταργηθεί η φάση των ομίλων και όλοι οι αγώνες μέχρι τα προημιτελικά να είναι «μονοί», με γηπεδούχο την ομάδα του ζευγαριού που θα αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλιώς αν είναι δύο ομάδες της ίδιας να υπάρξει κλήρωση.

Η ανακοίνωση της Superleague
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Θα μελετηθούν τεχνικά ζητήματα για την Kεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, τα οποία θα εκτεθούν στο επόμενο Δ.Σ.
2/ Θα υποβληθεί προς την ΕΠΟ πρόταση της Super League για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση των ομίλων και μονούς αγώνες μέχρι τα προημιτελικά στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των γηπεδικών προδιαγραφών της Super League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top