Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Αχιλλέας Μπέος για τον ίδιο και την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας για Αχιλλέα Μπέο
«Άκουσα το Μπέο να λέει πως αν ήταν στην ΑΕΛ θα ήταν 5η πάντοτε. Πριν έρθω όμως εδώ ξέρω πως ήταν στη Β’ Εθνική και τη μία χρονιά τον κέρδισε ο Παναιτωλικός στο Βόλο και την άλλη χρονιά έχασε στη Καλλονή. Τη τρίτη χρονιά που ξεκινήσαμε μαζί με το που πήρα τις μετοχές είπε «τι κάνει ο Κούγιας κι ασχολείται; Φέτος θα ανέβουν ο Ολυμπιακός Βόλου κι ο Απόλλωνας.» Η ομάδα μας πήρε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός δέκα αγωνιστικές μετά διαλύθηκε.

Τώρα δεν ξέρω πως τον ξέχασε τον Ολυμπιακό Βόλου που ήταν η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και ασχολείται με την Πύδνα Κίτρους ή όπως τον λένε δεν ξέρω Ναυτικός όμιλος Βόλου. Σας λέω πως έχω διαδρομή και οι ομάδες μου είχαν πρόοδο. Ας δούνε την πορεία του στον Πανιώνιο, τις υποθέσεις του με τη Νέα Σμύρνη και τα τρυπημένα τιμολόγια και τα χρέη του Πανιωνίου.

Τον Ολυμπιακό Βόλου που υποβιβάστηκε δύο φορές και τη μία φορά ως δήμαρχος. Ας μην συγκρίνεται μαζί μου. Έχουμε άλλη διαδρομή. Εγώ ήμουν δαρμένος σ’αυτό το χώρο. Και στον ΠΑΣ και στην Παναχαϊκή που τις έπαιρνα με προβλήματα άφηνα κάτι πίσω. Όλα αυτά με κυνηγητό από τον Μαρινάκη, τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Αμπάρκιωλη και τον Κάμπαξη. Έτσι να συγκριθούμε.

Ας έρθει ο Ναυτικός όμιλος Βόλου στην Super League κι επειδή προβλέπει πως εμείς δεν θα είμαστε εκεί κι τότε ήταν με τον Μαρινάκη που του πλήρωσε την εγγύηση και τώρα με το Σαββίδη που δεν ξέρω τι πληρώνει κι ελπίζω όχι τα φώτα στο Βόλο, με ενοχλεί που τους βοήθησα με τα δικαστήρια, να δηλώνονται τέτοια πράγματα που συνδέουν την ΑΕΛ.

Αν έμενε μόνο σε θέματα που αφορούσαν σε μένα δεν θα απαντούσα. Με έχει αποκαλέσει «κλόουν της νομικής» και δεν απάντησα. Όχι όμως να μπλέκει την ΑΕΛ. Όταν έλεγε για τους Λαρισαίους και το Μαντριγάλ ξαφνικά επειδή έχω την ΑΕΛ που έχει αυτή τη πορεία ασχολείται με εμάς. Να μην το κάνει. Δεν έχουν κάνει όλοι λοβοτομή. Μίλησε για τη συμπεριφορά μου στον Ελ Καντουρί και ξεχνάει τις σφαλιάρες στον Μπάγιεβιτς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top