Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» την Κυριακή (01/04, 17:15), ώστε αυτοί να στηρίξουν την ομάδα απέναντι στην ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης
Το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή βρίσκεται στην τελική ευθεία του και η ομάδα μας δίνει την Κυριακή έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της περιόδου. Είναι αυτονόητο ότι η παραμονή του Απόλλωνα Σμύρνης στην κατηγορία, κρίνεται -σε μεγάλο βαθμό- στον αγώνα με την Λάρισα (Κυριακή, 1 Απριλίου 2018, 17:15) αλλά και σε αυτόν της Μεγάλης Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πόλη των Ιωαννίνων.
Οι παίκτες, ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής, στην οποία πρέπει όλοι να συμβάλουμε έτσι ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Ένα ματς, στο οποίο η φωνή κάθε φιλάθλου θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες μας για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί και πρέπει να παραμείνει στη Super League. Άλλη μια μάχη, στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Όλοι οι Απολλωνιστές πρέπει την Κυριακή να είναι στο γήπεδο. Πρέπει οι φίλαθλοι να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη και όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε μια ακόμα επιτυχία της ομάδας μας.
Η Ριζούπολη πρέπει από αυτή την Κυριακή να αποτελέσει τον βασικό παράγοντα για να φτάσει ο Απόλλωνα Σμύρνης να πανηγυρίσει τη νίκη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top