Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε -μέσω του Skysports- στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κυρίως στάθηκε στη στάση που τηρεί ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι φαίνεται πως θέλει να διατηρηθεί το πρόβλημα. «Πιο πολύ πολιτικά τα κίνητρά του», σχολίασε ο υφυπουργός αθλητισμού. Αναλυτικά ο Γιώργος Βασιλειάδης:
«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε ότι «η FIFA έχει κουραστεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο» και πως «οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση», ανέφερε σε πρώτη φάση.

«Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι. Έχουν κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε για ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να προστατεύσουμε», πρόσθεσε ο κ. Βασιλειάδης.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top