Χωρίς την συμπαράσταση τον οπαδών της, θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται κάθε οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλων της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η απόφαση:
Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 24 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 4.3.2018 και ώρα 17.15, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,
στην Πλατεία Μαγιάκου :
Σάββατο 3/4          10:00 – 15:00
Κυριακή 4/4          10:00 – 15:00

Η Γενική είσοδος για τις θύρες 1, 3 είναι στην τιμή των 10 ευρώ.
* Η είσοδος για τους μαθητές των Σχολείων και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες θα είναι δωρεάν και θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:
Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους. Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:
Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top