Ολοκληρώθηκε το κλειστό πρωτάθλημα MMSL με την ΑΕΛ Καναδά να κλείνει αυτόν τον κύκλο αγώνων νικώντας την ομάδα του Απόλλωνα με 3-2. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε. Στο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγούνταν με 1-0, με τέρμα του Μάρλοου. Ο Απόλλων κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί 2-1. Ο φωτεινός πίνακας έδειχνε υπόλοιπο χρόνου 1:30 πριν τη λήξη του αγώνα όταν η ΑΕΛ ισοφάρισε και πάλι με τον Μάρλοου. 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο μέσος της ΑΕΛ Ντ. Ολιβέιρα με κεραυνοβόλο σουτ έκανε την ανατροπή για την ΑΕΛ.
Το πρωί του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις για την περίοδο που έληξε και τους επερχόμενους αγώνες κυπέλλου:
«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την χθεσινοβραδινή νίκη. Νικήσαμε τους ανταγωνιστές μας του Απόλλωνα στο «Ελληνικό Ντέρμπι».Είναι ένας καλός τρόπος να τελειώνεις την περίοδο με νίκη. Συνολικά η περίοδος είναι απογοητευτική. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό. Θα γίνουν αλλαγές ώστε η ΑΕΛ να γίνει ανταγωνιστική και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.
Για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τους Ρουμάνους. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας τότε δεν έχουμε ν’ ανησυχούμε για το τελικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Τελική βαθμολογία περιόδου 2017-18
(Εκκρεμεί 1 αγώνας)


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top