Λόγω των όσων παγκοσμίως πρωτοφανών και τρομακτικών τα οποία συνέβησαν χτες στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ξεκαθάρισαν τους λογαριασμούς τους στην πλάτη όλων ελλήνων φιλάθλων, όλων των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά και των εντίμων ιδιοκτητών ελληνικών ομάδων, οι πάμπλουτοι με κάθε τρόπο, οι ψευτόμαγκες και ψευτονταήδες (με 50 μπράβους μαζί τους κάθε φορά) του ελληνικού ποδοσφαίρου Μελισσανίδης και Σαββίδης, αλλά και τα σκουπίδια - κακοποιοί του ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμάς Μητρόπουλος ("πιάνουμε" τους πλαϊνούς) και το υπόλοιπο συνεργείο, η ΠΑΕ ΑΕΛ επαναδημοσιοποιεί, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, την δήλωση απάντηση του κ. Αλέξη Κούγια προς τον ολιγάρχη της βορείου Ελλάδος και όχι μόνο Ιβάν Σαββίδη, μετά το γνωστό επεισόδιο με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος παρά του ότι έβριζε μπροστά στον διαιτητή τρεις φορές, τον γιατρό της ομάδος μας κ. Μπασδέκη, τον φυσιοθεραπευτή κ. Ζαχαρή, τον τεχνικό διευθυντή κ. Βάνη και τους ποδοσφαιριστές μας με χυδαίες εκφράσεις, ουδέποτε κλήθηκε σε απολογία, ουδέποτε τιμωρήθηκε, παρά του ότι ο αθλητικός δικαστής κ. Καποδίστριας είδε το βίντεο του αγώνα, και το αναφέρει στην απόφαση του, και ο μόνος ο οποίος τιμωρήθηκε και συκοφαντήθηκε βάναυσα για αυτό το περιστατικό το οποίο προκλητικά προκάλεσε ο Ελ Καντουρί είναι ο κ. Κούγιας, αφού και οι έντρομοι διαιτητές του αγώνα και ο παρατηρητής του αγώνα αποσιώπησαν τα πάντα.

Η δήλωση - απάντηση του κ. Κούγια ήταν τότε η κατωτέρω και ήταν μάλλον προφητική, για το πως οι έλληνες πολιτικοί, σχεδόν όλων των πολιτικών κομμάτων, για να μην παρεξηγούμεθα, δεν ξεχνάμε ότι γαμπρός του κ. Σαββίδη είναι ο κ. Παπαμιμίκος πρώην γενικός γραμματέας μεγάλου κόμματος και στη σουίτα του στο γήπεδο της Τούμπας συνωστίζονταν υπουργοί της κυβερνήσεως αλλά κι όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, αλλά και η διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν το φαινόμενο Σαββίδη και την αιφνίδια παρουσία του στην ελληνική κοινωνική και ποδοσφαιρική πραγματικότητα:


''Κύριε Ιβάν Σαββίδη
 Η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι "χρηζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας" είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμο.
Αποτελεί δε και ακραία προσβολή προσωπικότητος και έχει ως συνέπεια μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Κύριε Ιβάν Σαββίδη,
Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και μετά από το προσωπικό σας μήνυμα "να συζητήσουμε να αναλάβω υποθέσεις σας ως δικηγόρος" και τολμήσατε να δημοσιοποιήσετε τέτοια φράση εναντίον μου, αλλά μετά από 6 χρόνια στην Ελλάδα θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, ότι μπορεί 400 χρόνια τουρκοκρατίας να άφησαν πίσω τους "ραγιάδες" (ελπίζω αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις σας στα ελληνικά να σας εξηγήσει τι σημαίνει), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είναι υπερήφανοι, αξιοπρεπείς και ανεξάρτητοι άνθρωποι.
Εγώ δυστυχώς για εσάς επί δεκαετίες αυτό το επιβεβαιώνω, είτε στο λειτούργημα μου ως δικηγόρου (γι αυτό άλλωστε μου ζητήσατε να συνεργαστούμε), είτε ως δημόσιο πρόσωπο ανάλογα με τις συμπεριφορές οι οποίες εκδηλώνονται εις βάρος μου, είτε από "κορυφαίους" πολιτικούς, είτε από "κορυφαίους" επιχειρηματίες, όπως εσείς, είτε από τον οποιονδήποτε αληταρά ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι πρόλαβε να μάθει τι έπαθε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μάνατζερ του Τσανδάρη, από τον υπάλληλο σας στον ΠΑΟΚ και τους κακοποιούς οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν, τι έπαθε ο κορυφαίος έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης για να υποχρεωθεί να λύσει το συμβόλαιο του, τι έπαθαν ο ευπατρίδης Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναικός, αλλά και ο όμοιος σας Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ για να πάρει επιτέλους ο ΠΑΟΚ ένα Κύπελλο και να πάψουν οι υπερήφανοι οπαδοί του να σας χλευάζουν.
Δεν περίμενα ποτέ ότι αντί να διώξετε χτες από τον μεγάλο ΠΑΟΚ αυτόν τον αληταρά ο οποίος έβριζε συνεχώς με τις χυδαιότερες φράσεις στα αγγλικά τις μάνες του προπονητού μας κ. Φυντάνη, του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών μας κάθε φορά που περνούσε μπροστά μας και όταν πήγα να τον ηρεμήσω, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει και είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι αφού δεν χάσαμε,  αυτός έβρισε και τη δική μου μάνα και μένα τον ίδιο.
Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν είχα ούτε έναν σωματοφύλακα και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίζω αυτού του είδους τους αλήτες που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μου, με τον τρόπο που μπορείτε εσείς να τους αντιμετωπίσετε που έχετε σωματοφύλακες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι ψυχίατρο.
Εγώ δεν έχω μέλος της οικογενείας μου που κάνει κάθε λέπτο αυτού του είδους τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως κάνει μέλος της οικογενείας σας προσβάλοντας και απειλώντας οπαδούς, ιδιοκτήτες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ούτε έχω μέλος της οικογενείας μου που σε τόσο μικρή ηλικία να χρειάζεται ολόκληρο προσωπικό στρατό και να πηγαίνει ξημερώματα στο γήπεδο του ιστορικού Άρη και να παίζει τον ύμνο του ΠΑΟΚ, αλλά και να έρχεται φιλοξενούμενος στο γήπεδο μας στην πολυτελή και ασφαλή σουίτα που του παραχωρήσαμε και συνοδευόμενος από δεκάδα σωματοφυλάκων να προσβάλλει τους οπαδούς μας με υβριστικές εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες.
Για τη συμπεριφορά του νεαρού μέλους της οικογενείας σας είμαι βέβαιος ότι έχετε προβληματιστεί εάν χρειάζεται ψυχίατρο και βεβαίως και για το νεαρό μέλος της οικογενείας σας το οποίο είναι κορυφαίο μέλος της διοικήσεως του ΠΑΟΚ και για τον αληταρά ποδοσφαιριστή σας η ανεξάρτητη και υπερήφανη ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.
Εγώ προσωπικά δεν είμαι Παπαθανασάκης για να του πετάτε τριακόσια χιλιάρικα και να τον ξεφτιλίζετε, ξεφτιλίζοντας και τον ιστορικό Ηρακλή, ούτε διοίκηση του Άρη που δεν τόλμησε να κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.
Μπορεί στη Λάρισα, και γνωρίζω πως, να βγάλατε έναν Παοκτζή πρόεδρο της Ενώσεως, γεγονός που προσβάλλει του οπαδούς μας, αλλά εγώ δυστυχώς για σας εκτός από οικονομικά ανεξάρτητος δεν είμαι και ραγιάς.
Σας έχουν κακομάθει οι "πολιτικοί ραγιάδες" και οι ραγιάδες της Θεσσαλονίκης και για μια ισοπαλία στο ποδόσφαιρο χάσατε έναν ανιδιοτελή φίλο και μάλλον καλό δικηγόρο.
Καταγγελία για την ανακοίνωση σας και για μένα και για τη διαιτησία θα κάνει και η ΠΑΕ ΑΕΛ στα αρμόδια όργανα.
Όσον αφορά για τις δηλώσεις σας για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, ο συγκεκριμένος διαιτητής σας χάρισε μόνο ένα πέναλτι του Βαρέλα στο Περρόνε, σας χάρισε μόνο μια κόκκινη κάρτα από το σπάσιμο της μύτης με αγκωνιά στον Κρίζμαν (πέρασε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο και αύριο θα του γίνει ανάταξη), σας χάρισε τουλάχιστον 4 κίτρινες κάρτες από σκληρά φάουλ, αλλά μάλλον περιμένατε πολλά περισσότερα από το αγαπημένο παιδί του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου κ. Βρακά, του οποίου ο γιος είναι αρχηγός της Κ20 του ΠΑΟΚ.
Λυπάμαι που μάλλον σας είχαν διαβεβαιώσει οι άνθρωποι σας στη Λάρισα, ότι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στη Λάρισα είναι τόσο ευγενικό και ανεκτικό, που είχαν αφήσει τον Μπέο να κάνει βόλτες στο AEL FC ARENA, αλλά αυτά έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί''.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top