Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, είχε δηλώσει ότι όνειρό του είναι η κλήση στην Εθνική, αυτή ήρθε για την Εθνική Ελπίδων για τα παιχνίδια που θα γίνουν στην Ξάνθη με το Σαν Μαρίνο και την Τσεχία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Ελπίδων. Ο 22χρονος παίκτης ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη για να να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ελπίδων και μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» είπε: «Είμαι χαρούμενος για την κλήση μου. Την περίμενα εδώ και καιρό εκπληρώνοντας το μισό όνειρό μου γιατί το άλλο μισό είναι να κληθώ στην εθνική ομάδα των Ανδρών. Αυτό πιστεύω είναι το όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή και μου δίνει κίνητρο η κλήση στην Ελπίδων να δουλέψω ακόμα περισσότερο».

Πιστεύεις ότι δικαιώθηκες για τη φετινή σου απόδοση;
«Φέτος πήγα καλά αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα. Δεν σταματάω εδώ, θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμού, να δουλεύω και να παίξω ακόμα καλύτερα βοηθώντας την ΑΕΛ με την οποία έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020. Θέλω πάντα το κάτι παραπάνω και με την ομάδα μου και με την εθνική. Πάντα μετά από κάθε επιτυχία βάζω στόχο την επόμενη».

Πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων;
«Είναι η πρώτη μου κλήση και είναι θέμα του προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη. Αυτό που θα κάνω είναι αν με επιλέξει να τα δώσω όλα για να βοηθήσω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

Και για την ΑΕΛ ποιοι είναι οι στόχοι;
«Μαθηματικά ακόμα δεν έχουμε σωθεί, πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον αρχικό στόχο που ήταν η κατάκτηση μιας θέσης από τη 5η έως τη 10η στο πρωτάθλημα.
Το βάρος όμως πέφτει στο κύπελλο Ελλάδας που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΑΕΛ σ’ αυτό τον θεσμό θέλει να διακρίνεται. Όλα τα παιδιά θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό και γι’ αυτό θα δουλέψουμε. Έχουμε κερδίσει τον πρώτο αγώνα και θα τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι μας».

Ο νέος προπονητής ο Σωτήρης Αντωνίου εφάρμοσε το 3-5-2 στο πρώτο φιλικό με τον Λεβαδειακό . Πώς το σχολιάζεις;
«Νομίζω ότι η ΑΕΛ έχει ικανούς παίκτες να ανταποκριθούν σε κάθε σύστημα που κάνει ο προπονητής.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top