Άλλος ένας στόχος έκλεισε για την ΑΕΛ Καναδά χωρίς επιτυχία. Στον χθεσινοβραδινό αγώνα κυπέλλου η ΑΕΛ αποκλείστηκε από την ομάδα της Ρουμανίας. Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά για άλλη μια φορά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν, με άσχημα τελειώματα, ενώ τρεις φορές η μπάλα βρήκε τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1 με τέρμα του Μάρλοου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν  2-1. Η ΑΕΛ αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Κέιμπραλ. Οι Ρουμάνοι πήραν και πάλι το προβάδισμα 13 λεπτά πριν το τέλος. Ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 40 δευτερόλεπτα για τη λήξη όταν η ΑΕΛ ισοφάρισε με τον Άντριου και ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ρουμανία 1-0
ΑΕΛ 1-1 (Κέιμπραλ)
Ρουμανία 2-0
ΑΕΛ άστοχο (Μάρλοου)
Ρουμανία 3-0
ΑΕΛ δοκάρι (Άντριου)
Ρουμανία 4-0

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε:
«Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες μας κόστισαν το παιχνίδι. Αυτή η περίοδος δεν ήταν επιτυχής και ζητώ συγνώμη από όλους τους οπαδούς μας.
Προετοιμαζομαστε για την ανοιχτή περίοδο και θα αγωνιστούμε για έναν ακόμη τίτλο κατηγορίας. Ζητώ συγνώμη απ’ όλους και ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top