Πέντε σημαντικές αλλαγές αναμένεται να ζητήσει ο Γιώργος Βασιλειάδης για να δώσει το «ok» για την επανέναρξη της Super League. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες συνεχόμενες επαφές, τόσο με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όσο με την Nova, αναφορικά με τις ρήτρες στις ΠΑΕ για την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος, αλλά και την Ένωση Αστυνομικών. Παράλληλα, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να επιδιώξει συναντήσεις και με τους εκπροσώπους, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να δοθεί συνέχεια στο πρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην «Live Sport», ο Υφυπουργός έχει αποφασίσει να ζητήσει πέντε σημαντικές αλλαγές:
-Ποινή αφαίρεσης άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα και υποβιβασμός της ομάδας που μέσα στην ίδια σεζόν θα έχει υποπέσει δύο φορές σε επεισόδια. Μάλιστα, οι ΠΑΕ φέρεται πως έχουν ζητήσει διευκρινήσεις για τα επεισόδια.
-Η Αστυνομία δεν θα δίνει το «παρών» στα γήπεδα και η ασφάλεια ενός αγώνα θα αναλαμβάνεται από τις ΠΑΕ με ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι.
-Τη μεταφορά της αρμοδιότητας επιβολής κυρώσεων στις Πειθαρχικές Επιτροπές από την Επιτροπή Δεοντολογίας για εμπρηστικές δηλώσεις.
-Την βελτίωση του Πειθαρχικού Κώδικά και να μην υπάρχουν «παραθυράκια» και διατάξεις με πολλές ερμηνείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις νομικές υπηρεσίες των ΠΑΕ.
-Την καθιέρωση δύο βαθμών δικαιοσύνης, τον Πρωτοβάθμιο και την Επιτροπή Εφέσεων και την κατάργηση του Διαιτητικού με μόνο μία δυνατότητα αναβολής εκδίκασης μίας υπόθεσης για λόγους ανωτέρας βίας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top