Μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης διέψευσε τη φημολογία που ήθελε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητά οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague. Σε διάψευση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης για δημοσίευμα που ήθελε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο να ζητα οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος.
«Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή. Είμαστε σε απολυτή συνεννόηση. Στις δύσκολες αυτές ώρες για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νηφαλιότητα & αποφασιστικότητα για τη λήψη μέτρων που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη μάχη για την κανονικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στις φήμες περί οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα με γραπτές δηλώσεις τονίζει: «Ουδέποτε ως σήμερα ετέθη θέμα οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρας, πολύ περισσότερο με πρωτοβουλία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ακριβώς για να μην συμβεί αυτό ή δημιουργηθεί οιοσδήποτε σχετικός κίνδυνος, συμφωνήσαμε με την αθλητική ηγεσία σε δέσμη μέτρων που θα υλοποιηθούν άμεσα εκ μέρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε οι διοργανώσεις να επαναρχίσουν»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top