Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΛ και το διάλογο που είχε με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.
Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου για την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το χορτάρι του AEL FC Arena και στη συνέχεια δέχθηκε και ερώτηση για το εν λόγω θέμα από δημοσιογράφο, απαντώντας: «ρώτα τον πρόεδρο της ομάδας γιατί είναι έτσι το γήπεδο».
Σε εκείνο το σημείο ο Αλέξης Κούγιας, που ήταν στις θέσεις από κάτω, πετάχτηκε και είπε «εδώ είμαι», ενώ στη συνέχεια μιλώντας στα αγγλικά είπε στον Χιμένεθ ότι συμφωνεί για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου «αλλά το γήπεδο δεν είναι δικό μας και έχουμε πρόβλημα». Με τον Ισπανό να του κάνει «ΟΚ» με τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του. «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να βγουν υγιείς από έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου εμείς πρέπει να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Δύσκολο να πω ότι ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας ο αποψινός σε ένα τέτοιο γήπεδο, αυτή είναι η αλήθεια αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Χάσαμε γιατί δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε στη ζωή στην ΑΕΛ, αν μπορώ να το πω έτσι, αν είχαμε εκμεταλλευθεί τις τρεις ευκαιρίες μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα είχαμε χάσει. Μας κοστίζει ακριβά το ότι δεν τελειώνουμε καλά τις φάσεις που δημιουργούμε και έτσι αν υπάρξει κάποια ατυχία στο τέλος, όπως έγινε σήμερα, μπορείς να χάσεις το παιχνίδι»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top