Το πρωτάθλημα του MMSL αρχίζει στις 17 Μαΐου, αλλά ο καιρός λέει άλλα. Η θερμοκρασία ήταν -1 βαθμοί Κελσίου με χιονόπτωση. Λόγω αυτών των συνθηκών η ΑΕΛ Καναδά άρχισε την προετοιμασία για την επερχόμενη περίοδο στο BMO centre, όπου εξασκήθηκε με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΛ που θα συμμετάσχει στην 4η κατηγορία. Απόντες ήταν οι Άντριου, Πατσέκο, Κερ, και Χάβαρης. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς εξέφρασε .την άποψή του για την επερχόμενη περιοδο, τις νέες προσθήκες και την πρόβλεψή του.
«Ανυπομονώ γι’ αυτή την περίοδο. Είναι ποδοσφαιρική περίοδος. Είναι η περίοδος της ΑΕΛ!
Είμαι χαρούμενος με τις νέες προσθήκες μας, τους Σων, Αμντού Χαλμπουνί, Μπράιαν Σάραντορ και Σκοτ Μιούλερ. Όλοι τους είναι παίκτες πρώτης κατηγορίας με δεξιότητες υψηλού διαμετρήματος και περίσσιο ταλέντο. Θα ταιριάξουν απόλυτα με τον πυρήνα των παικτών της ομάδας μας.
Η πρόβλεψη μου για την επερχόμενη περίοδο; Οι ομάδες της 2ης κατηγορίας είναι όλες πρώην ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά υποστηρίζω την αρχική πρόβλεψή μου. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αν παίξουμε το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ τότε δεν μπορεί κανένας να μας κερδίσει. Δεν θα εκπλαγόμουν καθόλου αν είχαμε άλλη μία αήττητη περίοδο.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top