Ο Στράτος Σβάρνας τόνισε ότι η Ξάνθη είχε πίεση και άγχος απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά μετά την απαραίτητη συζήτηση στην ανάπαυλα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε την πολύτιμη νίκη που την κρατάει "ζωντανή" στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Στράτος Σβάρνας
«Σίγουρα είχαμε μια πίεση στο παιχνίδι γιατί ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για να είμαστε στον στόχο που είναι η πέμπτη θέση. Μπήκαμε λίγο αγχωμένοι, δε μας βγήκαν κάποιες ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο, το συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να βγούμε να τα δώσουμε όλα γιατί είναι η τελευταία μας ευκαιρία και μπήκαμε παίξαμε πιο παθιασμένα από τον αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το άγχος τώρα είναι στην ομάδα της Τρίπολης, πιστεύω, αλλά είναι μια καλή ομάδα και θα δούμε τελευταία αγωνιστική ποιος θα πάρει την 5η θέση».

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχασε κάποιες κλασικές ευκαιρίες σας πρόσθεσε και άλλο άγχος
«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και σε τέτοια παιχνίδια, σίγουρα θα ρισκάρεις, θα ανεβείς ποιο ψηλά, θα μάσεις τις γραμμές σου, οπότε ο αντίπαλος θα βρει κάποιους χώρους. Δεν σκόραρε, σκοράραμε εμείς και πήραμε τη νίκη και ελπίζουμε σε κάποιο στραβοπάτημα του Αστέρα Τρίπολης την τελευταία αγωνιστική και εμείς να πάρουμε τη νίκη στη Λεωφόρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top