Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Θωμά Ναζλίδη ο τρόπος με τον οποίο δεν έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΛ. Ο αρχηγός των «βυσσινί» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, το φανταστικό τέρμα του Έλληνα διεθνούς, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά και την γενικότερη πορεία της θεσσαλικής ομάδας. Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης:
Για την ήττα της ΑΕΛ και την πρόκριση της ΑΕΚ:
«Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλη πίκρα, καθώς μία μεγάλη προσπάθεια έμεινε εντελώς άκαρπη. Το γκολ είναι απίθανο. Συγχαρητήρια και στον Λάζαρο. Για τέτοια γκολ λες χαλάλι».

Για το γκολ και την αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ:
«Ήταν σε μία φάση στο τελευταίο λεπτό. Δεν υπάρχει τακτική. Ήταν η τελευταία στιγμή. Αυτό θα γίνει σε μία φάση, όπως έγινε, στο τελευταίο λεπτό. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάποιο τεράστιο λάθος».

Για το αν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο επιθετικά η ΑΕΛ:
«Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, δύο αντεπιθέσεις που θα τελείωνε η πρόκριση. Είμαι λάτρης του ποιοτικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν λάθος η τακτική».

Για το τετ-α-τετ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο:
«Του έδωσα συγχαρητήρια για το γκολ που έβαλε και καλή επιτυχία ενόψει του τελικού».

Για την πορεία της ΑΕΛ:
«Η ομάδα έχει ολοκληρώσει μία επιτυχημένη χρονιά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα και αν δεν τα είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη πορεία. Έχουμε μία βάση παικτών που αν βασιστούμε τα επόμενα χρόνια θα έχουμε ανάλογη πορεία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top