Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτήριων για τον αγώνα με την ΑΕΛ, που θα γίνει την Κυριακή (22/04, 19:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, στους Ζωσιμάδες. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε τιμές εισιτηρίων 5€ το παιδικό και 10€, 20€, 30€ τα υπόλοιπα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, έως και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Παρασκευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Κυριακή από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD, 30€
Θύρα 3 VIP, 20€
Θύρες 3-4-6-9-10 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr .
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ….
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top