Όλη την ΑΕΚ χαρακτήρισε πρωταγωνίστρια και όχι τον εαυτό του για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την πρόκριση της ομάδας του, στον τελικό του Κυπέλλου. Αναλυτικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
«Πρωταγωνιστής δεν είμαι εγώ, πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα. Πιέσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο για να βάλουμε ένα γκολ, είχαμε δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες, ευτυχώς δεν πληρώσαμε τις ευκαιρίες της ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, το ότι την Κυριακή θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε σαν πρωταθλητές στον τελικό. Νομίζω ότι και για μένα είναι μια ωραία χρονιά και έχουμε ακόμη 2-3 μάχες να δώσουμε μέχρι να τελειώσει».

Για το υπέροχο γκολ του: 
«Το μόνο που πρόλαβα να δω, αν δεν κάνω λάθος, είναι ότι η μπάλα πήγε κοντά στο δοκάρι και ότι έχω πηδήξει ψηλά».

Για τη χρονιά της ΑΕΚ: 
«Είναι πραγματικά μια σπέσιαλ χρονιά και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Γυρίζω σπίτι, κοιτάω τις φωτογραφίες στα site και τις εφημερίδες και είμαι χαρούμενους για αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: 
«Ο τελικός είναι πάντα ένα μεγάλο ντέρμπι, νομίζω ότι και για μας είναι πολύ σημαντικό να βρούμε το ρυθμό που είχαμε μέχρι και πριν τη διακοπή του Μαρτίου, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Νομίζω ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και στάθηκε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για το μέλλον του: 
«Εμείς έχουμε αυτή τη στιγμή άλλες 2-3 μάχες και, από εκεί και πέρα, όταν τελειώσει η χρονιά θα δούμε τί θα γίνει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top