Η έναρξη του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL έχει οριστεί για τις 15 Μαΐου 2018, αλλά η ΑΕΛ θα αγωνιστεί την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2018, 20:30 φιλοξενώντας την ομάδα της Κροατίας. Μέχρι τότε οι «βυσσινί» συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος. Η ΑΕΛ καλείται ν’ αγωνιστεί στη 2η κατηγορία όντας αήττητη για τις τρεις περασμένες περιόδους. Κάποιοι αναλυτές προβλέπουν άλλη μια αήττητη περίοδο, ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν την ομάδα σε κάποιους πολύ δύσκολους αγώνες αυτή τη χρονιά. Η ΑΕΛ διατήρησε τον βασικό κορμό της προηγούμενης περιόδου, με την προσθήκη παικτών που προέρχονται από την Premiere League, όπως ο Γιούζ, ο Χαλμπουνί, ο Σάραντορ και ο τερματοφύλακας Μιούλερ. Αποχώρησαν οι Ζιρτιλίδης και Νικολακάκος που υπέγραψαν με την ομάδα του Απόλλωνα της 5ης κατηγορίας.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, σχολίασε μετά τη χθεσινοβραδινή προπόνηση στο BMO Centre:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Δείξαμε φανταστική κυκλοφορία της μπάλας σε όλο τον αγωνιστικό χώρο. Ειδικότερα μου άρεσε η ταχύτητα των ακραίων Παρκ και Νας, όπως και του Βεργυρή. Οι μέσοι μας έλεγχαν τη μπάλα και ήταν δυνατοί. Η άμυνά μας έδειξε καλή ταχύτητα και υπέροχη προώθηση της μπάλας. Ο επιθετικός μας Άντριου ήταν ήδη σε φόρμα στο μέσο της περιόδου. Θα επιδιώξει την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου Χρυσού Παπουτσιού.
Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις νέες προσθήκες. Ο Γιούζ (τουρκικής καταγωγής) μου θυμίζει τον Τουμέρ Μετίν, έχοντας το ίδιο στιλ παιχνιδιού. Ο Σάραντορ   έχει φοβερή ταχύτητα και είναι φυσικός σκόρερ. Ο Χαλμπουνί είναι συμπαγής αμυντικός, πολύ έξυπνος και μου θυμίζει τον Μιχαλόπουλο.
Έχουμε δύο τερματοφύλακες, τους Σιλντόφσκι και Μιούλερ, οι οποίοι μπορεί να είναι στην αρχική εντεκάδα οποιασδήποτε ανώτερης ομάδας. Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί που τους έχουμε.
Όλοι οι παίκτες, εμού συμπεριλαμβανομένου, είναι πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για την έναρξη της περιόδου. Έχουμε ανεκπλήρωτες δουλειές να φροντίσουμε αυτή την περίοδο. Θα μείνω σ’ αυτό.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top