Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Αλέξης Μιχαήλ:
Για το μέτριο πρόσωπο, αλλά τις πολλές ευκαιρίες μετά το 80’: 
«Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Από εκεί και μετά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η ΑΕΛ φάνηκε κουρασμένη από το παιχνίδι που έπαιξε μεσοβδόμαδα. Παρ’ όλα αυτά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Είχαμε δοκάρι, ενώ ο Θεοδωρόπουλος έκανε 2-3 καλές αποκρούσεις. Για μένα είναι θέμα ψυχολογίας. Όποιος γνωρίζει την ομάδα αυτό το καταλαβαίνει. Τι να κάνουμε; Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα και πρέπει να πάμε να παλέψουμε τα ματς αυτά και αν μπορούμε να τα πάρουμε και τα δύο».

Για το αν μπορούν να δώσουν στους εαυτούς τους και τον κόσμο τη χαρά της νίκης στα δύο τελευταία ματς με Λαμία και Ολυμπιακό: 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που επί 90 λεπτά δεν σταμάτησαν να μας βοηθάνε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτός είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή είναι η νοοτροπία του ΠΑΣ Γιάννινα, αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια σε όγκο δεν είναι αυτός που πρέπει ο κόσμος και ίσως έχουμε μερίδιο ευθύνης κι εμείς. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και καλύτεροι απ’ ό,τι σήμερα και νομίζω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε ακόμα και τη νίκη».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top