Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που έγινε στους Ζωσιμάδες. Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης
«Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έκαναν σπουδαία προσπάθεια. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ανεξάρτητα αν αφήναμε στον αντίπαλο κατοχή μπάλας κάποιες στιγμές. Δεν θυμάμαι ευκαιρίες της ΑΕΛ, παρά μόνο κάποιες προϋποθέσεις. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες στην αρχή και άλλες 2-3 στο τέλος να κερδίσουμε. Κατά διαστήματα είχαμε πολύ καλή η εικόνα. Μας έλειπε πάλι το γκολ, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρότι λίγος, στήριξε την προσπάθειά μας».

Για τις 133 συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τις οποίες ξεπέρασε τον Αντώνη Γεωργιάδη και έγινε ρέκορντμαν: 
«Είναι πολλή μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή. Ο ΠΑΣ  Γιάννινα είναι μεγάλο σωματείο και είμαι ευτυχής που έχω μείνει τόσα χρόνια. Τα Γιάννενα με κάνουν να αισθάνομαι οικεία. Αγαπώ την πόλη και την ομάδα κι αυτό έχει να κάνει με το τι έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για τον σχεδιασμό που έγινε στο πρόσφατο ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη: 
«Άστοχη η ερώτηση, γιατί δεν πρέπει να ανακοινωθεί κάτι που αφορά δύο πλευρές και όχι μόνο εμένα. Ό,τι υπάρχει θα ανακοινωθεί».

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο: 
«Επαναλαμβάνω, δεν μου αρέσει να προκαταλαμβάνω καταστάσεις από τη στιγμή που το θέμα αφορά και την άλλη πλευρά. Είμαστε ομάδα και δεν μπορώ να μεταφέρω πράγματα. Σ’ αυτό το κομμάτι θα ενημερωθείτε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Μην έχετε άγχος».

Για τα έξι ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ του Κόντε: 
«Η στατιστική εικόνα μας δείχνει ότι δημιουργούμε, αλλά δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Σήμερα άδικα δεν κερδίσαμε, γιατί ήμασταν πιο δημιουργικοί. Υπάρχει προβληματισμός και πρέπει να είναι οδηγός για την επόμενη μέρα. Να υπάρχουν παίκτες να βάζουν την μπάλα στο πλεκτό».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top